Балотели трябва да слуша Моуриньо

12:06
Балотели трябва да слуша Моуриньо
Хавиер Санети даде съвет на младия нападател на Интер Марио Балотели, който претърпя критики от португалския наставник на тима. Санети заяви, че Балотели може да стане велик футболист, ако слуша наставленията на Жозе Моуриньо.

"Марио има изключителни данни и физически, и технически. Той има световна класа и ще е глупаво такъв талант да се пропилее. Той трябва да разбере, че думите на Моуриньо винаги са много смислени и не са, за да му вредят. Треньорът има само една задача – да му даде възможност да се докаже и да го докара на възможно най-високото ниво, тъй като това е в интерес и на клуба. В днешно време във футбола можеш да успееш само със здрава работа и на 18 години не можеш да заемаш поза на футболист, който току-що е дошъл. Това, което е сигурно, че в Интер имаш много примери, които можеш да следваш", заяви капитанът на Интер Хавиер Санети.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ohluv
02.12.2008 12:47

Ей този португалец където отиде все има някой скандал насреща !!! Великия тренер все някой друг му пречи а не гледа собствената си работа !!! Затова Ювентус и Милан винаги ще са преди Интер в това отношение. Политиката на Мурати е от 70 год.