Козмин Контра : Това е най-големият мач в историята на Хетафе

16:42
Козмин Контра : Това е най-големият мач в историята на Хетафе
Защитникът на Хетафе Козмин Контра вярва, че 1/4 - финала за купата на УЕФА срещу Байерн Мюнхен е най - големият мач в историята на неговия клуб.

Клубът от предградието на Мадрид спечели промоция за испанската Примера Дивизион за първи път през 2004 година, но до класиране сред челните отбори и място в европейските клубни турнири достигна едва през през изминалия сезон, благодарение на участието си на финала в Копа дел Рей.

Хетафе постигна изключително добър резултат в първата среща в Мюнхен достигайки до изравнително попадение в самия край на мача дело именно на Контра.

"Байерн все още е фаворит, въпреки че ние постигнахме добър резултат там" - каза румънският национал. "Но ние ще дадем всичко от себе си за да зарадваме нашите фенове и всички в Испания, които ще ни подкрепят"

"Това е най-големият мач в историята на клуба. Ако ние играем по начина по който играхме второто полувреме на "Алианц Арена" ние можем да достигнем до следващия етап от състезанието."

Треньорът на Хетафе Михаел Лаудруп е притиснат поради многото контузии на негови играчи, което налага размествания в състава сравнение с този от първия мач. Халфът Естебан Гранеро е трайно контузен и пропуска срещата. Поради различни контузии срещата е възможно да пропуснат още Марио и Пабло Ернандес, както и Ката Диаз.

От своя страна треньорът на Байерн Отмар Хицфелд няма да може да разчита на трайно контузения Алтънтоп, счупил метатарсална костица, както и на Вили Саньол и Ван Буитен, който има проблем с коляното.

Ключовата роля, която изигра Мирослав Клозе в мача срещу Бохум най-вероятно ще му донесе титулярно място за днешния двубой.

"Мадрид е бил винаги щастливо място за нас" - заяви Хицфелд "и аз съм убеден, че ние ще извървим целия път до финала"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ivomaster3
11.04.2008 15:00

позна за това че стана най драматичния мач на хетафе за всички времена и то в буквалния смисал позна жалко за хетафе

rostav
10.04.2008 17:00

Хетафе има касмет, че Байерн подцени мача. Сега Контра можеше да твърди, че това е най-трагичния мач на Хетафе!