Роналдиньо допълни звездния лазарет на Милан

12:12
Роналдиньо допълни звездния лазарет на Милан
Звездата на Милан Роналдиньо ще пропусне днешния мач срещу Катания. Бразилецът страда от мускулни проблеми и не е включен в групата на своя отбор.

В срещата с Катания ще отсъстват и Алесандро Неста, Даниеле Бонера, Масимо Амброзини, Андреа Пирло, Филипо Индзаги, Марко Бориело и Кларън Зеедорф, които също лекуват травми.

Множеството проблеми принудиха наставника на Милан Карло Анчелоти да включи в групата на за мача няколко момчета от юношеския тим, сред които Де Вито и Педрочи.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

rusi_rusev
07.12.2008 15:53

Грешка на Милан в последните години е , че изключително много залагат на утвърдени имена, който обаче вече са натрупали доста години зад гърба си. Непростимо е средната възраст на отбора да е около или над 30 г. Съставът трябва да се балансира. Да има както млади момчета (Пато) , така и зрели футболисти (Малдини). Идеята ми е че няма смисъл да се привличат футболисти като Бекъм , които едва ли има кои знае какво да покажат на титулярите от Милан (Бекъм за мен е голям футболист, но звездните му мигове свършиха отдавна). Поради високата възраст играчите са по склонни от травми и мускулни разтежения (при някои от футболистите това е вече хронично).Всички знаем че футболът в Италие е по- силов , а и в съвременната игра е ясно че трява да има два състава който да се редуват.Аз лично смятам, че Милан ще имат сериозни проблеми с напредването на сезона именно поради голямата възраст на играчите си.