Фламини пропуска дербито с Манчестър

18:14
Фламини пропуска дербито с Манчестър
Арсенал претърпя поредния удар, след като загуби един от основните си играчи Матю Фламини за период от три седмици. Така той ще пропусне изключително важния мач срещу водача в класирането и настоящ шампион Манчестър през уикенда.

Французинът получи контузия през първото полувреме при загубата от Ливърпул на "Анфийлд", след което бе заменен от Жилберто Силва. Именно бразилецът се очаква да започне като титуляр за своя отбор в неделя.

"Вярвам, че Матю ще е извън игра най-много три седмици", каза Венгер пред Арсенал ТВ Онлайн.

"Това е голямо нещастие, но Жилберто има много качества и опит. Той ще вземе участие в срещите и ще помогне, нещо в което съм убеден."

"С изключение травмата на Фламини други проблеми от здравословен характер нямаме.  Имаме няколко натъртвания, но нищо по-сериозно."

"Роби Ван Перси е на линия. Вчера и днес той направи две добри тренировки. Изглежда добре и ще видим за напред как ще продължи."

Арсенал се нуждаят единствено от победа, за да съхранят шансовете си за спечелването на титлата. Те са на трета позиция със 71 точки, като изостават на три от вторите Челси и на шест от Манчестър Юнайтед.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация