Пато под въпрос за мача в Торино

19:03
Пато под въпрос за мача в Торино
Александре Пато все още е под въпрос за дербито с Ювентус на "Де ле Алпи" утре вечер. 18-годишният футболист започна по невероятен начин участието си в серия "А", реализирайки седем гола в едва 14 участия за първенството.

Пато пропусна победата с 3:1 над Каляри през изминалата седмица, след като получи травма на абдуктора на неговото бедро. Очакваше се той да се възстанови на време за сблъсъка с Ювентус в Торино. Сега по всичко изглежда, че младата бразилска звезда ще отложи своето завръщане на зеления килим. Така като негов заместник в предни позиции отново ще заиграе Филипо Инзаги.

Травмата на Пато отваря още повече проблеми пред Карло Анчелоти, който вече се лиши от услугите на някои основни играчи от първия отбор. Масимо Оддо е аут до края на сезона, Алесандро Неста и Марек Янкуловски са под въпрос, докато Каха Каладзе ще пропусне двубоя, поради наказание.

Милан се бори с отбора на Фиорентина за последното място, даващо право на участие в Шампионската лига през следващия сезон, изоставайки на четири точки от "виолетовите\', а до края на сезона остават само шест кръга.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

belgito
11.04.2008 23:49

..по добре е да не се залага на тоя мач

feim_g
11.04.2008 19:45

Ако Пато не играе в дербито с Ювентус, това със сигурност би било лошо за Милан, тъй като отбора се затруднява да вкарва голове.