Оуен остава в Нюкясъл

12:08
Оуен остава в Нюкясъл
Старши треньорът на Нюкясъл Кевин Кийгън е уверен, че Майкъл Оуен ще подпише нов контракт на "Сейнт Джеймсис Парк". Той признава, че иска да си осигури услугите на нападателя за дълъг период от време, като тази цел е приоритетна пред всички останали това лято.

Оуен възвърна своята форма в последно време под ръководството на Кийгън и не случайно английският национал изигра съществена роля в отдалечаването на "свраките" от местата в долния край на класирането.

Кийгън разкрива, че е провел предварителни разговори със своя футболист и е бил уверен в желанието му да остане на Тинсайд.

"Аз говорих с него последната седмица и не мисля, че ще имаме проблем" - каза Кийгън пред ДъТаймс. "Ние го искаме при нас, мисля, че и той желае да остане."


"Той се наслаждава на престоя си в Нюкясъл. Наистина той нямаше късмет с травмите, който го преследваха и някой хора се питаха без капка основание дали той се раздава за клуба и смятам, че аз съм човекът който може да отговори на подобни нападки. Моят отговор е Да с главно Д."

"Той иска да върне Нюкясъл там, където му е мястото именно за това аз смятам, че той ще бъде главният ни трансфер за следващия сезон, независимо от това кой и срещу каква сума още ще привлечем."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация