Стойчо Младенов: Никога не съм се съмнявал, че ще сме шампиони

13:33
Стойчо Младенов: Никога не съм се съмнявал, че ще сме шампиони
Реферът не ни даде две дузпи срещу Локо Пд, твърди наставникът

ЦСКА победи Локо Пд с 2:0 и вече е с 69 точки, тоест на 9 точки от титлата. На практика обаче “червените” отдавна усещат наближаващата 31-а титла. След 0:0 през първото полувреме, през втората част ЦСКА се стегна и се стигна до убедителната победа над пловдивското Локо. Дял за успешните изяви на “армейците” има треньорът им Стойчо Младенов, който прие 2:0 над Локо Пд като подарък за за рождения си ден. Ето какво каза наставникът пред winner.bg

- Г-н Младенов, сигурно сте доволен от поредния успех на своите възпитаници, които не познават вкуса на загубата в това първенство?

- Можеше и по-добре да се представим, но в общи линии съм доволен. Успехът ни е напълно заслужен. Никой не може да ме убеди, че преди почивката играчите ми не бяха подценили футболистите на Локо Пд.

- Може би задушното време също попречи на възпитаниците ви да се представят по-добре до почивката?

- Да, бе задушно, след това включиха на по-високи обороти и всичко си дойде на мястото. Все си мисля, че момчетата ми изпитваха лека умора от битката в Стара Загора срещу Берое.

- През първото полувреме обаче играчите ви действаха високомерно и бяха настроени празнично? Навярно на почивката сте повишили тон в съблекалните?

- Знам какво да кажа на момчетата.

- За 15 минути играчите ви изригнаха и стигнаха до успеха. Може ли да се каже, че пожалихте Локо Пд от разгром?

- Не съм поръчвал подобно нещо.

- Котев и Тунчев като двойка централни защитници не допускат гол, Велизар традиционно е много активен, а Петре- пробивен?

- Доволен съм от тях и от много други.

- Приемате ли постъпката на Ней, който в 51-ата минута нарочно изрита топката извън вратата, тъй като съдията бе отсъдил смешен 11-метров удар?

- Да ви кажа не видях добре ситуацията, плюс това не съм питал Ней дали имаше дузпа и защо е постъпил така. Видях обаче, че арбитърът бе в непосредствена близост и вярвам, че е отсъдил онова, което е видял.

- Този път май няма да се оплаквате от съдийството?

- Напротив! Срещу Локо Пд реферът не отсъди две нарушения преди почивката.

- Приемате ли, че титлата е решена, така, както твърдят всички специалисти? Месец преди края на първенството тимът ви е на 10 точки пред Левски…

- Играем мач за мач, даже в началото на първенството не съм се съмнявал, че ще станем шампиони. Още тогава вярвах и знаех, че така ще сме първенци.

- Това е най-убедителната ви титла от 20 години насам…

- И аз смятам така.

- Александър Томов каза, че ще поиска от шефа на БФС Боби Михайлов титлата да бъде връчена на “Българска армия” на 10 май, при победа над Левски?

- Мен ме интересува да се готвим за този мач, да играем добре и да постигнем успех.

- Въпреки, че нямате загуба от столичен отбор, както и от Литекс, как приемате твърдението, че ЦСКА е най-слабия шампион на България?

- Чак пък най-слабия.

- Как ще изглежда ЦСКА в Шампионската лига?

- Ще видите. От вторник, сряда почваме да мислим за подсилването на отбора.

- Признайте, че съдията ви спаси от загуба срещу Видима Раковски, имахте трудни мачове със Спартак Вн, който малко не му достигна да вземе ремито, Вихрен също бе победен в края на мача. Срещу Берое пък взехте трите точки след немаркиран фаул и топка в движение…

- Казах, че мога да покажа видеоматериал, с който да докажа как е ощетяван от съдиите ЦСКА.

- ЦСКА можеше да бъде лишен от домакинство, ако капитанът на Локо Пд Краси Димитров не бе казал, че при смяната му бутилката с вода не го ударила?

 - Следя как се развива мача, а не какво правят заменените футболисти.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

dracula_88
14.04.2008 23:56

Относно Стойчо: далеч съм от мисълта, че той е най-добрият треньор в България. И все пак той има нещо, което винаги е било коз: любовта му към отбора. Няма да забравя как крещеше след гаврата с ЦСКА в Самоков преди години: "И все пак ЦСКА ще е шампионът!". Грешка ще е да го сменят при каквато и да е развръзка от Лигата, защото в последните години на "Армията" така и не дойде по-подходящ от него.

dracula_88
14.04.2008 23:48

Ще се надяваме Жеан Карлос да вкарва поне едно от пет положения, та да няма пак 10 т. разлика, че ни е скучно.

tsetso_b_67
14.04.2008 21:19

Dumbi , прав си и за двете си твърдения. ЦСКА ще бъде шампион тази година. И наистина е вярно , че това е в следствие на това , че са по-малко слаби от останалите слаби български отбори. В Левски обаче се обиграва вече отбор. Какво ще правите догодина ? Само с наемници не става. А и индиеца се е стиснал. Нищо лично , но това ще е последната титла на червените , за следващите 5 години.

Dumbi
14.04.2008 20:35

Господа левскари, след като изоставате САМО с 10 точки и в момент в който нашият отбор започва да напипва верния ритъм решавате, че имаме нужда от подпиране. Да - дузпата бе много смешна, но пък за радост не бе материализирана. В мачовете с Видима, Берое, Локо Сф, Славия и Локо Пд бяхме с класа над съперниците ... това разбира се не ни прави голям отбор, големите отбори играят в Европа, а не гледат мачовете пред телевизора. И все пак титлата ще е на "Армията" защо ли ... може би сме били най-малко слаби ..... останалото оставям на ВАС

tsetso_b_67
14.04.2008 20:32

Стойчо Младенов е най-големия ................
Смешник разбира се!

pafata
14.04.2008 17:35

Леле, колко нагъл човек! Значи само той е видял някакви си 2 нарушения, но измислената дузпа, която я видя целият стадион не я е забелязал. Не разбира ли, че става напълно смешен с твърденията си, че съдиите постоянно ощетяват цска. Или може би е хитър и си дава сметка, че след толкова безпочвени обвинения съдиите ще бъдат поставени под напрежение и ще свирят в полза на неговия отбор. Г-н Младенов, не е това начинът...

sudji
14.04.2008 16:59

ШАМПИОНИ СМЕ......ЦСКА ОЛЕ....31 титла ни зове.