Бербатов на легло, пропуска мача с Гамба Осака

10:35
Бербатов на легло, пропуска мача с Гамба Осака

Капитанът на българския национален отбор по футбол Димитър Берабатов се разболя и няма да играе в мача от Световното клубно първенство на Манчестър Юнайтед срещу Гамба Осака. Под съмнение е също и колегата му в нападението Уейн Рууни, който се контузи по време на тренировка.

Мениджърът на "червените дяволи" сър Алекс Фъргюсън заяви, че Бербо е хванал някакъв вирус по време на полета и не легло откакто тимът е пристигнал в Япония.

"Бербатов няма да играе в четвъртък. Той е болен откакто сме тук. В този момент не се чувства добре. Рууни се контузи на тренировка, но се надяваме, че ще се оправи. Всички останали са във форма", заяви Алекс Фъргюсън.

При отсъствието на Бербатов Фърги разкри, че триото на ветераните – Гигс, Скоулс и Невил ще играят, както и Кристиано Роналдо.

"Гигс, Невил и Скоулс ще играят. Те са играли много значими мачове и техният опит ще се усети", призна сър Алекс.

Мениджърът на "червените дяволи" коментира, че този отбор в момента е един от най-силните в кариерата му и ще му е доста трудно да остави 12 човека от тима резервната скамейка.

"Това е най-добрият отбор, откакто съм в Манчестър Юнайтед", заяви Фърги.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

venticy
20.12.2008 15:31

Бербатов не случайно е в Ман Юн и вярвам че скоро ще го докаже напълно . Пожелавам му да стане втория Ерик Кантона за Манчестър и да спечели златната топка както Стоичков.

ksc
20.12.2008 00:59

А Митака откакто е в Ман Ю все е на отливи

MeToDueB
19.12.2008 18:46

Бербатов и без да тича, доста често прави повече отколкото тези, които тичат. Пасовете му, погледа му върху играта, са нещо, което много малко футболисти притежават, в Манчестър не се сещам за такъв .. всички са лакомий и не си подават, а Бербатов гледа да създаде положение, не веднага, като хване топката и да бие, като Роналдо, който поне вкарва и Нани, който никога не вкарва, а е най-лакомия.

Бербатов си играе добре, но при него проблемът е такъв, когато отборът не играе и той не играе ... Едвали Сър Алекс ще го оставя резерва просто така .. видя се, че за всички важни мачове го пазеше и винаги играеше титуляр, така че .. няма проблем с треньора и Сър Алекс е доволен. От Кой да е по-доволен .. те са на приливи и отливи половината

PRI_A_TEL
19.12.2008 18:06

Дека е Бербо дека са шаврантиите, дека са шаврантиите дека е Бербо пак не са го завивали значи, ама то и за е....то си трябва енергия, после що не тичал и го хващали вируси, то и мене така ме хващат. Не забравяите че компания му прави всяка по красива навита стюардеса, пък и за къв вирус стаа въпрос? Да не еее.....
Чудно ми е Мауриньо как че му се смее като отидат на гости в Италия та то едва ходи по терена.....Пълен смях, ама такива сме българите винаги искаме цел към която да се стремим, а не удоволствие от това което правим и обикновенно отбягваме важните неща, и Бербо така, постигна си целта и пусна паласките. Ех бил умен казват, ами сега ще му се наложи да поумнее още. За какво говорех.......^^тъпа глава значи.......

rusi_rusev
17.12.2008 18:37

Надявам се това да е реалност.В противен случаи още един футболист (колкото и добър да е той) който трябва да проумее че мениджъра е над всички и той гради отбора.Едва ли някой играч (Бербо) ще иска да се е... със сур Алекс.Всички който са се закачали с нега са губили.Успех на Бербо.

fggg
17.12.2008 16:21

Ауу,мама Маргарита,две нощи няма да спи от притеснение за Митенцето.На мама кукличката нещо е почнала и да оплешивява.Я да се стегне в кръста и се разтича по терена и да намали игричките си с какички

tamplier
17.12.2008 13:51

Така си е,ако това не е треньорска контузия здраве му кажи.Докато Митко не проумее,че да носиш емблемата на клуб като Ман.Юн е повече от привилегия,ще се наложи да постои на мястото на Тевес.Да се разхождаш по терена,когато всички около теб се раздават и тичат като за последно си е абсурд. Понякога трябва ида понамокри фланелката.

leketoo
17.12.2008 13:11

На това му викам треньорска контузия! Днеска настинка, утре грип, обръща на пневмония и след това болестта се нарича трансфер. Съра са наигра с нашето момче

captain123
17.12.2008 11:25

Манчестър има добри играчи в излишък. Дори и да отсъстват 1-2 винаги имат достойни заместници.

venticy
17.12.2008 11:16

Дано се оправя по - скоро ! Жалко можеше Митко да забие някой и друг гол във вратата на Гамба Осака.Нищо за финала има шанс .Иначе Ман Юн ще се оправят и без него...