Бербо на 53-о място при голмайсторите за годината

17:52
Бербо на 53-о място при голмайсторите за годината
Капитанът на българския национален отбор по футбол Димитър Бербатов заема 53-о място при голмайсторите за 2008 година в класацията на Международната федерация по футболна история и статистика.

Нападателят на Манчестър Юнайтед разделя тази позиция с Карим Бензема (Франиця, Олимпик Лион), Адриан Муту (Румъния, Фиорентина) и Тиаго Аугусто (Бразилия, Флуминензе), като и четиримата имат по 8 гола, отбелязани за националните и клубните отбори в официални международни турнири. Бербо е вкарал 2 попадения за националния отбор и 6 за Тотнъм и Манчестър Юнайтед.

В класацията води бразилецът Леандсон да Силва с 19 гола за бахрейнския си отбор Ал Мухарак, пред Ахмад Саад Аджаб Ал-Аземи 15 (за Кувейт 12 и за Ал Кадисия Кувейт Сити 3). Трети е Мирослав Клозе (Германия 8 и Байерн Мюнхен 7), също с 15. В класацията при равен брой голове се дава приоритет на попаденията за националните отбори.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

clever
21.12.2008 17:25

Може да съм от Левски,но винаги ще почитам Митко Бербатов.Какво като е играл в ЦСКА?Важното е сега къде играе,а както всички знаем в най-великият английски клубен отбор-Манчестър Юнайтед.Всичко това ни кара да се гордеем с него и да се радваме на успехите му ,като неговори сънародници.Честито на Бербатов,който е най-добрия българския футболист за 2008 година.Няма Гонзо,няма Мартин Петров ,а само истинския българин Митко Бербатов,който не се фука,а доказва на света кой е най-добрия.

KILLna7
20.12.2008 11:48

ИЗвинявай ама аз сам левскар и сам сигурен ,че уважавам Бербатов повече от некой чорбари.А иначе и аз си мисля че пт Гoнзо нищо не става.

CandyBoy
20.12.2008 03:43

Комплексарите обичат да омаловажават успехите на другите хора. И естествено да преувеличават за други.Точно тези хора които сега говорят против Бербо със сигурност са се гордели с "великия" трансфер в Европа (нищо че Турция не е в ЕС) на "топ-нападателя" на УеФски за всички времена - Гонзиньо !!! Напълно заставам зад Митко !!! Berba , you`re number 1 !!!

Resorter
20.12.2008 02:19

Айде пак комплексарчетата налазиха Бербатов...
Колко сте жалки само

alex_su
19.12.2008 19:22

Един от малкото български футболисти които успяха да пробият в големия футбол.дано да постигне успехите на Христо Стоичков във Барселона.пожелавам му го.и все пак и той е цесекар.на левски имат един "велик младеж" в херта кадето воронин го псува и удря и се ядосва как може да има такъв карък като него,ама тва е друга тема .давай бербо

ma_ma
19.12.2008 19:16

Бербатов е голям футболист но без Българско сарце.Колко други добри футболисти има които получават на седмица колкото него ,но когато играят за родината ''изяждат'' тревата от борене и тичане!А като гледам как играе Бербо за България започвам да си мисля че се мъчи или какво трябва да му плащат колкото Юнайтед за да играе както играе за тях.И не го управдавайте че намало играчи и кой да му подава.Поне да тичаше,да се раздаваше на терена,да се бореше за всяка топка та да кажеж че няма кой да му подава и т.н. А иначе той безпорно е много добър играч.

geori
19.12.2008 19:10

един от най добрите в света в момента!!! Браво Митко

ma_ma
19.12.2008 19:09

Кретен си ти,че още си мислиш че Бербатов се има за българин.Та това кадето показва с екипа на България само сочи че съжалява че е българин

KILLna7
19.12.2008 19:06

Още един кретен който завижда на Бербатов .Но ще дойде време и ще се молиш за такъв български футболист.Гордейте се че е сред такива имена в този списък ,а не го плюйте.