Кака на крака за Удинезе

10:10
Кака на крака за Удинезе
Наставникът на Милан Карло Анчелоти каза, че Кака е напълно възстановен и ще излезе титуляр в днешния мач с Удинезе. Футболистът получи контузия на тренировка преди дербито с Ювентус миналата седмица.

Анчелоти заяви също, че срещу Удинезе в стартовия състав ще бъдат: Абиати, Малдини, Янкуловски, Антонини, Каладзе, Фавали, Пато и Роналдиньо. Под въпрос ще е участието на Зеедорф и Пирло.

"Предстои ни важен мач, но същото важи и за гостите от Удинезе. Те започнаха сезона на много високо ниво, след което изпаднаха в тежък период. Двубоят ще е деликатен, защото имаме много проблеми с контузени футболисти. Въпреки това ще търсим трите точки. Победата ще ни даде самочувствие преди Коледа. След това ни предстои лагер в Дубай, на който ще имаме за цел да навлезем в оптимална форма преди подновяването на сезона", коментира Анчелоти.

За Дубай с Милан ще пътува и Дейвид Бекъм, който вече е играч на клуба.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

chanev92
21.12.2008 18:04

Проблема на футболистите на Милан е, че разчитат на Анчелоти и е истинско геройство за тях с такъв треньор да изостават само с 9 (12) точки на полусезона.

mengeme
21.12.2008 14:27

Отборът на Милан е задължен да спечели този двубой, в противен случай ще се откъснат на голяма разлика от водача Интер, което ще е пагобно за отбора. До колкото относно Кака, Милан има доста класни играчи, които да го заместят. Също така мисля, че Анчелоти трябва да разчита повече на по-младите си играчи.

rumen_10
21.12.2008 13:20

Ей chelsea_mi първо се научи да пишеш и тогава говори бате! Пише се ЩЕ а не "ЩТЕ"