Отново съдят ЦСКА заради чужденец

11:37
Отново съдят ЦСКА заради чужденец
Заради неизплатени суми по трансфера на Виктор Мороз, Сконто Рига ще съди ЦСКА. Това съобщи пред в-к "7 дни спорт" техническият директор на латвийците Генадий Караваев.

" ЦСКА не е платил нищо по трансфера на Мороз. Ние на няколко пъти се съгласихме да отложим датата на първото плащане. Последната уговорка беше за първа вноска на 15 декември, а останалото се бяхме разбрали да получим на 1 февруари. Тъй като ЦСКА не е платил нищо, ще отнесем случая до ФИФА. Съгласувахме действията си с генералния секретар на нашата федерация. В момента съм в отпуск в Дубай, но доколкото съм осведомен, би трябвало процедурата вече да е задвижена. Преценихме, че няма друг начин да си вземем парите", категоричен бе Караваев.

ЦСКА дължи на Сконто 150 000 евро за халфа, когото привлякоха през лятото, но преди няколко дни "армейците" отрекоха за конфликт с латвийския клуб.

" ЦСКА има постигната уговорка със Сконто Рига на базата, на която отношенията между двата клуба са в рамките на добрия тон", пише официалният сайт на червените. Самият Мороз пък обмисля да разтрогне с ЦСКА на следващия арбитраж.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

drummer
21.12.2008 15:43

Не се занимавайте с глупости! Този номер със съденето вече се изтърка и не върви. Още повече, че в случая става въпрос за ...джобна сума. Футболист който е нужен и добър ще бъде задържан от клуба. По същия начин стоят нещата и с Фелипе Да Коща. Така че не се ...хабете излишно момчета!!!

paunQ
21.12.2008 13:46

Тодор Батков ли ви е виновен отново?

fggg
21.12.2008 12:15

Направо ми писна от свинщината на армейците.Няма ли футболни органи които да следят тези неща.Все висят на някого с трансферни суми и все купуват играчи.Не плащат заплати ,не плащат задълженията си.Това са си удари под кръста към другите отбори