Арсенал поиска Тевес

13:46
Арсенал поиска Тевес
Арсенал има намерение да привлече нападателя на Манчестър Юнайтед Карлос Тевес, съобщава Мирър. Ако трансферът стане факт, то той ще бъде един от най-скъпите, които някога "артилеристите" са осъществявали. Конкретна сума обаче не се споменава.

Манчестър Юнайтед не смята да подписва нов договор с аржентинския нападател, тъй като има разногласия с футболиста относно финансовите параметри на контракта. В края на юни 2009 година договора на Тевес с "червените дяволи" изтича.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

kuzmancheto
23.12.2008 21:37

wba Тевез чак едър не е,има хъс за игра ама Руни си е Руни неможе да го надмине.Английският футбол е уникален та ка че не всеки може да бъде звезда.Виж колко време трябва на чужденците да се наложат.Мога да кажа че цялото първенство е с наи висока класа като отбори.радвам се за Бербатов и М . Петров че са от звездите на това първенство.

charpaka
21.12.2008 22:43

Неможе да се сравняват Тевез и Руни, защото всеки един е уникален. Тевез трябва да играе до края на кариерата си в Юнайтед, той го заслужава, а пък Юнайтед заслужава нападател като Тевез. Той има хъса на питбул и разкъсва отбраната на противника. Сър Алекс е достатъчно разумен за да задържи Тевез с дългогодишен договор.

wba
21.12.2008 22:40

Тоя играч е типичен за англииско първенство.Едър,с хъс за игра.Същият като Рууни е

arsen
21.12.2008 20:23

не е лош играч но е лакомия.няма да сърдя на Венгер ако не го купим,още повече че ще струва мнооого пари.