Шалке с оферта към Благо Георгиев

10:16
Шалке с оферта към Благо Георгиев
Шалке 04 прати оферта за Благой Георгиев. Немците държат да привлекат национала на Славия, тъй като се нуждаят от освежаване на халфовата си линия, съобщава "7 дни спорт".

Тимът от Гелзенкирхен има впечатления от Георгиев не само от мачовете му за Славия и националния отбор тази есен. Миналия сезон, когато играеше за Дуисбург, Благо вкара на Шалке при загубата 1:2 през март 2008 г. Тогава той прехвърли вратаря Нойер от ъгъла на наказателното поле.
Благой Георгиев направи силни мачове за белите и за България. Това не остана незабелязано и в офиса на Славия постъпиха няколко оферти. Най-настоятелни до момента бяха хората от Лече и Терек. Георгиев и президентът на Славия Венцеслав Стефанов дори пътуваха за преговори с Торино.

Националът държи трансферът да стане най-късно до Нова година, за да може да започне нормална подготовка с новия си тим от януари. Стефанов пък ще иска за Георгиев минимум 1,5 млн. евро. Досега той игра като преотстъпен в три отбора - испанския Алавес, сръбския Цървена звезда и немския Дуисбург.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

JKnoxvilee
27.12.2008 14:43

определено Германия беше неговото място там еше да направи кариера

пък и отношението в нац отбор щеше да се оправи

charpaka
22.12.2008 12:46

Еми успех нашо момче, въпреки че не ми се нрави много много като започне да се вживява.

peshky
22.12.2008 12:39

попринцип съм за литекс но това не пречи да симпатизирам на играчи от др отбори пък и благо наистина доказа че е голям футболист дано премине успешно и направи добри изяви в шалке

xtazzy
22.12.2008 11:49

Определено е голям футболист и голям талант Благо и заслужава да поиграе и той малко в добър отбор.Ще е страхотно ако отиде в Шалке ,да не забравяме ,че именно Бербатов и Марто Петров почнаха от Германия и то в по-слаби отбори от Шалке

svetlio_vn
22.12.2008 11:37

Дори и да има интерес , ме съмнява да платят 1,5 млн. евро така накуп , по-скоро може да с предвиди договор с клаузи за участия и голове на Благо в новия му тим , които да налят още пари в касата на Славия .

roommen
22.12.2008 10:21

Ако тази оферта е реална а не измишльотина то при евентуален трансфер в Шалке ,Благо Георгиев трябва да се съсредоточи повече в работата си поне за 3-4 години