Евертън и Челси поделиха точките, Джон Тери изгонен

23:58
Евертън и Челси поделиха точките, Джон Тери изгонен
Отборите на Евертън и Челси завършиха при нулево равенство последната среща от 18-и кръг във Висшата лига на Англия.

Двубоят на "Гудисън Парк" бе изключително динамичен и изпъстрен с множество нарушения. Първото полувреме предложи равностойна игра и един червен картон. Капитанът на гостите от Лондон Джон Тери бе изгонен от главния арбитър Фил Дауд, за остро влизане в краката на Леон Осмън в 35-а минута и остави тима на Сколари с човек по-малко на терена. Числено намаления състав принуди столичани да се затворят през втората част и всичко по-интересно се случваше пред вратата на блестящия Петър Чех. Стражът на "сините" се намеси феноменално при удари на Лескът, Хибърт и Фелайни, и спаси точката за тима си. В 85-а минута дойде и най-спорното положение в мача, когато попадение на Стивън Пиенар бе отменено поради засада.

Челси остана на 2-о място в класирането на точка зад лидера Ливърпул с актив от 38 точки. Евертън са 7-и с 26 точки.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

KoH
23.12.2008 11:24

Някой беше написал: "...но смятам че загуба за Челси няма да се получи, равенството е приемливо.В Англия засега има само два Х-а този кръг, това не е възможно просто- кръг в Англия с по-малко от 3 Х-а...."
Излезе много прав, поздравления.

messi__1992
23.12.2008 10:18

Много слаба игра показаха Челси.Даже се учудвам че не паднаха. Почти през цялото време Евертън владееха играта и само късмета ни спаси.А за гола - мисля че съдията прецени правилно ситуацията!

drummer
23.12.2008 10:17

Относно червения картон на Джон Тери. Ако Леон Озман не беше реагирал навреме подскачайки, щеше да го сполети съдбата на Едуардо от Арсенал / фрактура на крака /. Абсолютен червен картон. Относно отменения гол на Челси. Той е нередовен по две причини. Първо Стивън Пиенаар е в положение на засада, каквато съдията Фил Даут все пак отсъди, и второ това е фаул срещу вратаря Петер Чех. Мисля че отново съдийството не повлия на крайния изход на срещата.

TOPUZAKOV
23.12.2008 09:31

"Ливерпул прави Х и Челси прави Х ? Тук нещо намирисва " май нещо ти миришеш що да не направят мача си беше за Х

nachoss
23.12.2008 00:32

dedidrogba, не стига, че тази вечер ви спасиха срещу Евертън като отмениха чист гол, ами и ревеш. И ако това го наричаш пресилен картон, то значи си фен на балтията, а не на футбола. Glory, Glory Man.UNITED!!!

David_Silva
23.12.2008 00:27

Какво намирисва? Това е футбола в Англия. Всеки може да бие всеки.

cmexypahko
23.12.2008 00:09

Ливерпул прави Х и Челси прави Х ? Тук нещо намирисва