Шок за Арсенал, контузията на Фабрегас се оказа тежка

12:23
Шок за Арсенал, контузията на Фабрегас се оказа тежка
Контузията, която получи капитана на Арсенал Франсеск Фабрегас, се оказа по-тежка от очакваното и испанският национал ще бъде извън терените за период от три месеца.

Това е голям удар по амбициите на Арсен Венгер и "артилеристите", и поредната лоша новина за специалиста. След тежките контузии, които сполетяха Уолкът, Едуардо и Росицки, сега и капитанът на Арсенал ще е извън терените за дълъг период от време.

Фабрегас получи нараняването в последната минута на първото полувреме от двубоя на "Емирейтс Стейдиъм" срещу Ливърпул и бе заменен в началото на втората част от Абу Диаби.

Аноминем източник е заявил пред репортер на "Сън": "Фабрегас сподели, че няма да може да играе до краят на март. Това ще го извади от битките с Рома за Шампионска лига и редица срещи от Висшата лига."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

iliya_penchev
23.12.2008 21:29

Добра новина за всички, които не подкрепят Арсенал.(като мене)

roommen
23.12.2008 19:11

Не съм фен на Арсенал ,но дано за следващият сезон всичките им контузени да се излекуват и тогава ще видите кой ще е главният претендент за Шампион

JKnoxvilee
23.12.2008 17:57

пф тия останаха без отбор

кво става с едуардо, в тоя ред на мисли

ma_ma
23.12.2008 16:07

Сега ще трябва да купят някой достоен заместник на Фабрегас

arsen
23.12.2008 15:03

Да,тежък удар за Арсенал.Двигателят на отбора да се развали по средата на състезанието:кофти работа.Разбира се незаменими няма.Мисля че Насри с Денилсон биха поели добре работата във вътрешния халф.Контузията на Фабрегас задължава Венгер да бъде активен през януарския трансферен пазар.

ZeroCold
23.12.2008 14:01

Жалко. От Юнайтед съм, но се нуждаем от едно рамо от Арсенал този сезон. Разчитахе да сритат Челси и Ливърпул и да ни открият пътя към първото място...А сега ще им е доста по-трудно...