Кийн: Ще вкарам много голове за Ливърпул

14:04
Кийн: Ще вкарам много голове за Ливърпул
Нападателят на Ливърпул Роби Кийн заяви, че няма намерение да обръща внимание на критиките към него и слуховете, че ще напусне "Анфийлд" през зимния трансферен прозорец са пълни спекулации и не отговарят на истината.

"Не съм разочарован от критиките. Има хора, които се опитват да ми влияят негативно, но те не са в Ливърпул. Вече съм и свикнал и не обръщам внимание на това. Едно от най-хубавите неща в живота ми е, когато вкарам гол на Арсенал. Това го направих отново и съм много доволен", заяви Роби Кийн

"Знам, че ще отбележа много голове за този отбор, просто ми трябва още малко време. Бих предпочел да ме съдят в края на сезона", каза още бившият нападател на Тотнъм.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Barbata88
24.12.2008 00:00

Така е! Оставям настрана футболните си пристрастия които клонят към Театъра на мечтите, но смятам че Роби е страхотен нападател, обаче когато играе сам в атаката - ясно се видя на мача с Арсенал какви чудесии може този футболист. Но при наличието на Торес, който също е голяма работа на Роби ще му е доста по-трудно да се наложи в Пуул.

captain123
23.12.2008 16:25

Barbata88, повярвай му! Роби играе винаги със сърце и се раздава всеки мач до край. Само не знам дали ще намери титулярно място при завръщането на Торес.

slavi_771
23.12.2008 15:22

Ирландското момче с голямото сърце!!!Роби-големец!!!