Рууни готов за тежката програма на Юнайтед

17:11
Рууни готов за тежката програма на Юнайтед
Уейн Рууни смята, че идните четири седмици ще са много тежки за Манчестър Юнайтед и трудният период започва още в петък при гостуването на Сток Сити в мач от 19-я кръг на Висшата лига.

След гостуването в края на седмица, шампионите примат в понеделник на "Олд Трафорд" тима на Мидълзбро. На 4-ти януари пък следва двубой със Саутхямптън за Купата на Англия.

Между двата двубоя с Дарби Каунти от Карлинг Къп пък, "червените дяволи" ще трябва да премерят сили с отборите на Челси, Уигън и Болтън. Януари приключва с евентуален мач от четвъртфиналите за ФА Къп и среща с Уест Бромич от първенството.

Рууни вярва, че отборът ще успее да се справи с тази тежка програма, но заяви, че е изключително важно Юнайтед да вземе трите точки от срещата със Сток.

"Ще ни е доста трудно, тъй като съвсем скоро се завърнахме от Япония, но вярвам в успеха във всички мачове", заяви нападателят на Юнайтед.

"Окачва ни сериозно изпитание през следващия месец, като от резултатите през него ще зависи до голяма степен и цялостното ни представяне през сезона. Надявам се да постигнем желаните резултати", каза още Уейн Рууни.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

mirogo
24.12.2008 10:22

Като гледам последните мачове на Юнайтед виждам че пак Руни навлиза в перфекна форма.хвърля се не на 100 а на 120% всеки мач и е неизмено един от важните играчи за успеха на червените дяволи.За съжаление нашия Митко нещо неможе да се приспособи оше към отбора но се надявам и тои да допринесе за добрата форма на наи добрите МАНЧО

iliya_penchev
23.12.2008 21:34

Манчестър е най-великият отбор с или без Рууни, пак ще сме на 1 място.

roommen
23.12.2008 18:49

Това което виждам напоследък е че Руни е най -големият ръгач в Манчо

Today
23.12.2008 17:55

не съм фен на юнайтед обаче мисля точно като martototo то се вижда кой дава сичко от себе си ... руни бяга като луд цял мач и прави спр пасове и роналдо обира лесните голове .... руни играе на 100 % ...

JKnoxvilee
23.12.2008 17:53

няма кой да оспори че това е лидерът на отбора, видяхме го Златната топка, нищо не прави, пък и очевидно не му се остава в манчестър
уейн рууни ще вземе златна топка догодина, запомнете това
друго ми направи впечатление-вижта, че в Англия играят без почивка, по два мача на седмица често, а нашите български звезди все са претоварени от програмите...жалка работа

martototo
23.12.2008 17:43

ТОВА Е ЧОВЕКА КОЙТО МОЖЕ ДА СПАСИ ЮНАЙТЕД ТОЗИ СЕЗОН ........... РАЗБЕРЕТЕ ЧЕ ТОВА Е НАЙ-ДОБРИЯ ВИ ИГРАЧ А НЕ РОНАЛДО !!!