Манчестър Юнайтед даде самолет на Бербатов

11:27
Манчестър Юнайтед даде самолет на Бербатов
Самолетът на английския шампион Манчестър Юнайтед ще бъде на разположение на Димитър Бербатов за една вечер, съобщава "Меридиан мач".

Мениджърът на отбора сър Алекс Фъргюсън е дал съгласието си капитана на България да присъства на церемонията за приза "Футболист на годината", след като разбрал, че играчът става №1 на България. Шоуто ще се проведе на 27-и този месец. Това каза агентът на звездата Емил Данчев.

Въпреки че на другия ден "червените дяволи" имат мач, сър Алекс е позволил на Бербо да пътува до България. Возилото веднага трябва да върне българина в Англия след края на церемонията.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

roommen
25.12.2008 19:26

Значи да разбирам че определяме кой е футболист на годината по това каде играе и колко му е голяма заплатата .Хубаво Манчо станаха Шампион на Англия ,Спечелиха ШЛ , загубиха Суперкупата на Европа и спечелиха Световната купа това е факт и ги поздравявам за положеният труд ,но какъв е приноса на Бербатов за всички тези отличия ? На национално ниво какво е направил ще оставя вие да прецените .

mr305
25.12.2008 00:53

Мислите ли че ако не заслужаваше да е номер 1 на България щеше да е в Манчестър
Повечето от вас булгари(Бай ганьовци)говирят че той просто подписал скъп договор а някой от вас замисля ли се че самият Алекс Фъргиусан го е избрал за своя отбор което говори само по себе си за класата му!!!!!

А за Жорето кво да кажем ако той заслужаваше да е НОМЕР 1 нямаше да е в Левски а в Манчестър АМА не нали куп години си крета в Левски(искам да кажа предварително че съм от сините но за съжаление на бУлгарите това е релаността) !!!

roommen
24.12.2008 20:51

KypaMuUaHKo - този спънат кон скоро ще напусне националния и тогава ще се сетите за него , а куците и претенциозни коне от премиър лигата всички ги псуват с изключение на пристрастните ,Честита ви Коледа

KypaMuUaHKo
24.12.2008 20:37

Хаха Гошо Петков футболист на годината ми звучи по-скоро като някакъв виц *lol* При наличието на играчи от световна класа като Бербо и Марто ще е голям смях отчието да вземе някакъв спънат кон от българското първенство! Само сравнете Премиършип и А група и Манчестър с Левски...

roommen
24.12.2008 16:06

За футболист на България трябва да бъде избран Гошо Петков ,казвам го не защото съм Левскар а защото момчето най го заслужава , и в Левски и Националният се представя невероятно .А тези простотии дето ми разправят чорбарите че от всякъде били отпаднали Левски пък Манчо били шампиони и т.н . извинете но гледаме индивидуално футболистите а не отборното представяне . Ако не беше добрата му игра в 4-те мача на националите сега щяхме да имаме 0 точки .

nik681
24.12.2008 15:44

Еха, браво Бербо!!! В те ни е надеждата да прославиш българския футбол

des_v24
24.12.2008 15:25

Погледнато от всяка и една страна,за футболист на годината няма друг който да е ноер 1,освен Бербатов.Той направи трансфер мечта и в момента е играч на отбора който е световен клубен шампион ,както и Европейски .Има ли друг Бг -футбоист в момента ,който да е постигнал подобно нещо за тази година ?Така че и да не искаме ,Бербатов си заслужава призванието.Относно играта му в Манчестър Юн . да има какво още да се желае ,но до момента смятам ,че се представя на едно прилично ниво.И още на 26.12 със гостуването във Стоук Сити ,той трябва да покаже играта която всички ние искаме да гледаме .

MeToDueB
24.12.2008 14:32

Не си гледал достатъчно. Аз съм изгледал всеки мач на Юнайтед откакто е там и съм си направил изводите. В последно време отборът не играе много добре и той не се представя на ниво, но преди 3,4 седмици играта на отбора зависеше от неговите действия. Кофти е, че нападател трябва да прави асистенциите и по-добрите пасове, но в Манчестър друг, който да мисли, като Бербатов на терена няма. Другите, като Роналдо, Нани .. Тевес, гледат веднага да изстрелят към вратата, без и за секунда да помислят, че футбола не е индивидуална игра. Бербатов до сега нито веднъж не се е лакомил и когато е могъл да отправи удар или да вкара, прави го. Има още какво да се желае все пак за 30 милионен играч, но той ще се докаже през следващите мачове !

deko1991
24.12.2008 14:07

и кво кат е подписал това е приз за играч а не за кукла

MeToDueB
24.12.2008 13:47

Не. Определено Бербатов си е достоен за тази награда. Мартин е голям играч, но контузията го провали, а Георги Петков отпадна от всички евротурнири и от къде ли не .. и той не заслужава да е. Друг трансфер на български играч в такъв отбор, като Манчестър Юнайтед, може и да не доживееме да видиме. А и погледа на Бербатов, стила на игра, техниката ... заслужава си определено.

ma_ma
24.12.2008 13:34

Бербатов определено не трябваше да е номер 1 на България!!!Според мен Мартин Петров или Георги Петков са по достойни за този приз

JKnoxvilee
24.12.2008 13:26

хм, определено не е номер 1 на България
само, защото играе с Европейските и Световни шампиони не означаве, че заслужава приза
по-достойно би било, защото си тръгна на мага със сърбия, да не я спецели точно с тоя довод и да му вземат капитанската лента.ТОЙ НЕ Е БЪЛГАРИН ! ! !
за мен Благой Георгиев и Мартин Петров се раздават 10000 пъти повече от Бербатов, да не говорим за Жоро вратарчето...

cc160
24.12.2008 13:10

Какво първо място,това дърво го виждам на 3-4 място.А съм и абсолютно убеден,че изобщо няма да дойде до България. МАНЧОВци няма да победят в петък.Само Астън Вила

machocka
24.12.2008 12:55

Аз си помислих като видях заглавието че Манчестър ще гонят бербо .

hardtofind
24.12.2008 12:26

джокерче виж сия ко щи кажа;аз съм от юнайтед откакто се помня и мога да заявя най-отговорно че тази година най-добрия бг футболист не се казва бербатов.най-заслужилия за изминалата година е наистина Георги петков;защото беше единствения на ниво не само от вътрешното първенство а и в чужбина;и за националния и за левски направи много силни мачове,спаси не веднъж закъсалия отбор на сините,както и националите от по-големи резили(въпреки че и 6-1 си е резил).като жяло последните 2-3 години е най-силниия бг футболист и мисля че си заслужава наградата(по-принцип работата на вратарите и защитниците в футбола никога не се е забелязвала,кой е последния вратар печелил престижно футболно отличие,не само в българия ,а и по света???? )а и по повод на иронията ти с БАТЕ и ЖИЛИНА ,та той дори не игра в 3 от 4-рите мача с тези съперници.....

jokeraz
24.12.2008 12:14

Бербатов е по-футболист от всичките други в България,а Гошо вратарчето е пълен смях,с какво тои е заслужил футболист на година ... а да сетих се ... ЖИЛИНА и БАТЕ ТРАКТОРА... .. Благой Георгиев има ту силни ту добри изяви,а Бербатов е на високо ниво постоянно от както е в Англия!