Арсенал - Славия Прага - Tопчето гръмна!

08:40
Арсенал - Славия Прага - Tопчето гръмна!
Едва ли има човек, който да се е съмнявал в успеха на Арсенал над отбора на Славия Прага. Класите между двата отбора са повече от различни и би било истинско чудо, ако гостите успееха да постигнат нещо повече от почетна загуба.

Далеч преди началото на мача, местата по трибуните бяха изпълнени в очакване на поредния спектакъл на техните любимци. И те не ги подведоха.Брилянтен футбол със много движение и на висока скорост, мълниеносни атаки и много голове. Всичко това с марката "Арсенал".

"Бебетата на Венгер", както наричат играчите му на острова, демонстрираха огромният си потенциал и седемте гола, които вратаря на Славия, Ваниак, инкасира са най - малкото, с което можеше да си тръгне. В стартовата единадесеторка Арсен Венгер заложи на младия Уолкът за първи път от много време и бъдещата звезда на английския футбол не го подведе.

Два гола и пълно себераздаване, това е равносметката от мача за този переспективен млад играч. Голове, които самият той посвети на починалия си брат. Добавяйки постоянството на Сеск Фабрегас (също отплатил се за доверието с две попадения), както и отлично изиграния мач от страна на Александър Хлеб, то нещата намират своето логично обяснение.

Отбора от Лондон на практика се класира за следващия етап от борбата, но това, което е далеч по - важно, е настроението с което всеки един защитаваш бяло-червената фланелка играе.

Треньорът на Арсенал, за пореден път доказа, че е един от онези специалисти, които не купуват, а правят звезди, защото съм убеден, че много скоро тези млади играчи, ще попаднат в полезрението на всеки европейски гранд. Качествата, които всеки един футболист в схемата на Венгер притежава са гаранция за още много победи при това постигани с красив футбол.

На нас феновете на Цар футбол, не ни остава нищо друго, освен да очакваме следващия спектакъл на Фабрегас, Уолкът и компания. А този спектакъл е близо, наближава мача с Ливърпул.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

luk4o
29.10.2007 23:21

Арсенал ШП няма да земел.Това че Ливърпул падат от Марсилия и Бешикташ неги прави по слабия отбор,аз несум фен на нито един от двата отбора.Кой играе най-добур футбол в Англия това неможе дасе каже точно.Но за мен Man Utd са достойни за спечелване на ШП.

Dorostol4eto
26.10.2007 22:24

Това е най-добрия отбор в света.Играй най-красивия футбол който можем да си представим.

cRueLz
26.10.2007 13:21

Само 1 мога да кажа Арсенал ще прегази Ливърпул невиждам как тим който пада от Марсилия и Бешикташ може да се опре на Арсенал П.С. несъм за Арсенал но просто в момента те играят наи добрия футбол на острова

Igra4ut
25.10.2007 22:49

Спокойно. За феновете на Ливерпул ще кажа че Арсенал няма да им вкара 7 гола. Виж 3 може да вземат.

CeciGazara
24.10.2007 16:58

Арсенал са добър-отбор.Съставен от млади играчи но едва ли ще имат шанс срещу Ливърпул !!!

ahil4u
24.10.2007 13:39

Аз лично не харесвам много много Арсенал , но наистина играят атакуващ футбол

zaribenn
24.10.2007 12:16

А някой ми казваше че Арсенал щели да отпадната в групите ако те не вземат ШЛ при тази си форма не знам кой друг може да го направи...

mitko2026
24.10.2007 12:03

мдам, тук мога да се съглася, просто този отбор показва много красива игра, аз лично не си спомням кога за последно съм чул макар някой да каже че Арсенал играят скучно, затворено и прочие!