Юве отнесе Катаня за купата

09:20
Юве отнесе Катаня за купата
Ювентус отнесе Катания с 3:0 в осминафинал за Купата на Италия. Марко Маркиони в 4-а минута откри за домакините. В 70-а минута Себастиан Джовинко вкара за 2:0, а две минути по-късно Алесандро Дел Пиеро отбеляза третия гол.

За "Старата госпожа" в игра се завърна Джанлуиджи Буфон, който не бе играл повече от три месеца заради контузия. В следващия кръг Ювентус ще срещне Наполи.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Ivo_Richi_10
15.01.2009 16:21

Ювентус се представя отлично в Серия А и Шампионската лига този сезон . Въпреки контузените ключови играчи - Трезеге , Буфон . Каморанези и др., бианконерите печелят мач след мач. Дел Пиеро и Амаури са неудържими ,а Джовинко и Марчисио се представят повече от отлично , а защитата е много стабилна.

charpaka
15.01.2009 12:31

Незнам дали забелязвате, но Алекс Дел Пиеро в момента е може би играчът в Европа с най-добра форма и бележи много голове. Спокойно можем да кажем, че Дел Пиеро е лидера на "Старата госпожа", заедно с Джиджи Буфон. Но предвид факта, че Буфон мисли да напуска "ботуша" в посока Острова, Алекс си остава стълбът в Юве. Той се отплаща за доверието, което му предоставя Раниери. Най-хубавото е, че Джовинко ще научи доста неща от Алесандро Дел Пиеро и може би ще се превърне в негов заместник, след оттеглянето на Дел Пиеро от футбола, което ще е може би след 3-4 години максимум. Джовинко е доста интелигентен и балансиран играч, на който му липсва само игрови опит и минути в големия футбол.