Поставиха диагноза на Уейн Рууни

13:14
Поставиха диагноза на Уейн Рууни
Лекарският щаб на Манчестър Юнайтед официално заяви, че нападателят на тима Уейн Рууни е получил разтежение на бедрото и ще бъде извън терените за период от 21 дни.

Английският национал получи травмата в срещата срещу Уигън на "Олд Трафорд" спечелена с 1:0 след негово попадение още в 1-а минута, в отложен мач от Висшата лига. Нападателят ще пропусне гостуването на Болтън през уикенда, срещата с Дарби Каунти за ФА Къп и шампионатните двубои срещу  Тотнъм, Уест Бромич и Евертън.

В лазарета на Юнайтед се намират още Рио Фърдинанд, Патрис Евра, Уес Браун и Оуен Харгрийвс. Под въпрос за гостуването на "Рийбок Стейдиъм" са Джонатан Еванс, Карлос Тевес, Пол Скоулс и Кристиано Роналдо.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

rosen1968
27.01.2009 01:00

Стига говорихте тъпотии първо Роналдо няма да ходи никъде второ Тевес няма място в Манчо според мене а и се точеха на Родриго Паласио от Бока Хуниорс така че незнам просто Тевес не ми е сред любимите играчи... а и Бербатов мърда просто хора които не гледат футбол и приказват глупости за Тевес колко е добър и това и онова и колко е слаб Бербата ае гледайте футбол и тогава говорете ... *sick*

ZeroCold
17.01.2009 10:07

Ето сега е крайно време САФ да даде на Тевез каквото иска и да го остави в отбора! Бербатов без Рууни и Кристиано е една мърда и не може да докачи топката. Няма как без Руни или Тевез да имаме свестна атака. Роналдо не може да направи сам играта на целият отбор. А за след лятото?! Ако премине в Реал?! Какво правиме. КРАЙНО ВРЕМЕ Е ТЕВЕЗ ДА ПОДПИШЕ, а САФ да наведе глава и да даде всичко, което Тевез поиска от него!...

caifel
16.01.2009 22:15

Доста проблеми се насъбраха на Червените дяволи в решаваща фаза от първенството.Според мен Сър Алекс трябва да се замисли за оставането на Тевес защото той може да замести достойно Рууни в решаващите срещи за Юнайтед.И неговото желание е да остане и да се бори за титлата,която е доста близо,но тези контузии могат да отдалечат Юнайтед от нея.Дали пейката на Сър Алекс ще се справи с предизвикателството да реши първенството.....ще видим *devil*

PRI_A_TEL
16.01.2009 15:15

Диагнозата е - луд умора няма при него, дано скоро да се върне защото Ман Юн. не са същите без Рууни

NoobSaibot
15.01.2009 18:24

За около месец, значи и той горе долу ще се завърне заедно с Рууни.

rusi_rusev
15.01.2009 17:53

Просто нямам думи.Такмо започнаха да играят добре и ето проблеми.Първо Рио, после Евра, а сега и Рууни.Следващия месец ще е доста тежък,но се надявам резервите да се вклучат на ниво.Стискам палци всичко да се нареди.

cesekarchetooo
15.01.2009 14:42

Лоша новина за феновете на Манчестър. Все пак Юнайтед навлизат във форма и въпреки отсъствието на Рууни, не се съмнявам, че ще бием Болтън. Дано съмненията за контузии на Роналдо и Тевез не се окажат истина, защото положението в атака ще стане отчайващо... поне нашето момче е здраво все още. *wink*

PRI_A_TEL
15.01.2009 14:42

Тевез ще играе със сигурност то просто няма кои друг. Преди време Тевез играеше доста добре сега не го знам защо е станал такова дърво, но все пак мисля че ще бият предстоящите срещи все пак ако Роналдо е вътре и Кореичето ще стане...Аз все още се надявам Ман Юн. да вземат да обърнат внимание на Подолски и да го привлекат, в момента не струва колкото преди, а и договорът му изтича, харесва ми как играе и отляво ще пасне добре.

machocka
15.01.2009 14:32

ДОПЪЛНЕНИЕ:

Все пак си оставам заклет фен на Червените Дяволи и мисля че се някак ще бият в предстоящите мачове.

machocka
15.01.2009 14:31

Рууни винаги ни изненадва , след 20 дни е готов да рита и ще се заварне доста бързо.Но все пак Червените Дяволи без него... в тези трудни срещи не се знае дали ще бият *sad* .

fawlty_towers
15.01.2009 13:35

Тевез ще има шанс за изява, и мисля че аржентинеца ще се справи.