Мъри бие бразилците в Литекс на малки вратички

15:22
Мъри бие бразилците в Литекс на малки вратички
Наставникът на Литекс Станимир Стоилов и асистентите му Саид Ибраимов, Цанко Цветанов и Николай Димитров постигнаха забележителна победа с 3:2 след една от последните тренировки в Дубай, съобщи сайтът на "оранжевите". Четиримата победиха на малки вратички бразилците Том, Дока, Сандриньо и Диего.

Латиноамериканците имаха превъзходство през цялото време, но липсата на достатъчно опит и невероятните пропуски пред вратата на Цанко Цветанов ги лишиха от изразителен успех. Отборът на Мъри Стоилов постигна шокиращия успех с изразена дефанзивна тактика и невероятна тактическа дисциплина.

След срещата бразилците се събраха на спешно заседание и решиха да изключат Диего от отбора. За реванша срещу Стоилов и компания. "кариоките" поканиха новото попълнение Шандор Дюри.

Междувременно, една тренировка проведе Литекс в четвъртък сутринта. Заниманието започва обичайно с бягане и завърши с тактически упражнения. След обяд играчите имат възстановяване. За петък е предвидена една тренировка.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

teodosi_4elsito
18.01.2009 19:06

Поредното доказателство,че е по-добре да се инвестира в школат и да се вземат местни таланти,отколкото "екзотични перли". *wink*

CRonaldo_fen
15.01.2009 17:15

По това може да съдиме колко са "добри" Литекс (в кръга на шегата разбирасе) *smile* *wink*