Бербатов и Мартин Петров с поредно признание в Англия

14:04
Бербатов и Мартин Петров с поредно признание в Англия
Играещите за Тотнъм и Манчестър Сити български футболисти Димитър Бербатов и Мартин Петров се изкачиха в класацията на английската висша лига след добрата си игра през изминалия уикенд.

Капитанът на националният ни отбор изигра пълни 90 минути и отбеляза гол, с който донесе точка за "шпорите". Така нападателят се предвижи от 16-та на 13-та позиция, като има актив от 505 точки.

Крилото на Сити Мартин Петров изигра своя пореден силен двубой и спомогна за възраждане надеждите на "гражданите" за участие в Купата на УЕФА. Българинът бе сред най-дейните на терена и записа името си сред реализаторите.

Силните му изяви му донесоха изкачване с 2 места и в момента той е на 22-ра позиция с 459 точки.

Начело на класацията продължава да бъде Кристиано Роналдо с актив от 759 точки. Втората позиция вече е притежание на Емануел Адебайор, който събра 635 точки, оставяйки след себе си испанският реализатор на Ливърпул Фернандо Торес. Точковият актив на нападателя на "червените" е 618 точки.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Thiery_Henry14
23.04.2008 15:03

браво на нашите момчета тази класация доказва че наистина са класа.дано следващият сезон и двамата преминат в по силни тимове а не в такива които не се борят за нищо