Нямаме национален треньор...? Намерихме двама!

08:56
Нямаме национален треньор...? Намерихме двама!
Ръководството на БФС обсъжда възможността Станимир Стоилов и Краси Балъков да поемат заедно треньорското кормило на националния отбор, съобщава "Топспорт".

Вариантът се дискутира сериозно през последните дни, а Стоилов може да напусне Литекс, ако бъде назначен на поста. При положение че дуетът Стоилов-Балъков отпадне като възможност, то някой от двамата ще поеме еднолично тима.

В щаба на "А" отбора ни може да влязат още Любо Шейтанов, който ще отговаря за вратарите и Трендафил Терзийски, който ще е кондиционен треньор. Двамата работят заедно с Краси Балъков в Черноморец.

Очакванията са след конгреса на БФС Боби Михайлов да остане президент на централата, а като отговорник за националния отбор да бъде назначен Наско Сираков.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

toresa
22.01.2009 23:07

Който и да е от двамата нацианалите ни ще падат много от Ейре.
Аз лично ще тура между 100 и 200 лева на този мач.Така че който
иска да слага много пари на един мач,това е мачът 28 март 21:45
Ейре-България 1.В някой сайтове гледах,че коефициента на Ейре е 2.00,в Еврофутбол 100% ще е по-малък,но си заслужава.

teodosi_4elsito
22.01.2009 14:35

charpak съгласен съм с теб.Какви са тия работи двама треньора,че хайде да направим и два национални отобра,та да имаме по-големи шансове...С чуждестранен треньор ще ние най-добре-кой им е казал на тях че като си добър футболист и хоп-ще си добър треньор.По-добре да вземем,някой с опит в националните отбори,който е ръководил такива и знае как да извлече максимума от футболистите...Да не стане работата на Челси(критикувам ги въпреки че съм техен фен) със Сколари,който има голям опит с поста на национален отбор,но не достатъчен(въпреки 2 спечелени Копа Либертадорес)с клубните отбори... *sick*

charpaka
22.01.2009 12:54

Поредната порция лайна от БФС. 2ма треньора ? Какви са тея простотии... Лелеее човек да го е срам да каже, че е българин.
Слагайте там един кавал, че цял свят ни се смее.

stoqn_1208
22.01.2009 12:49

Всички квалификации ги започваме с надежда за класиране на голямо първенство и по средата започваме да обиграваме отбор за следващия квалификационен цикъл. С тези ръководители и предлаганите от тях треньори още дълго ще си живеем с надеждите за нещо голямо. Златното поколение футболисти се провалиха като ръководители и се превърнаха в търгаши. Само гледат да осребрят мандата си. Още едно талантливо поколение BG футболисти отива в небитието.

antisocial_
22.01.2009 11:57

Ох, айде Станимир Стоилов да поема националния и толкова ...

bacardy_breezer
22.01.2009 11:43

bos напълно съм съгласен с теб.От БФС искат да имаме добър отбор , обаче ако може без пари.Еми да ама не , нищо не идва даром.В днешно време трябва да вложиш пари,за да спечелиш след това.Ако искаме да имаме 1 добър и сработен отбор, който да отиде в ЮАР и да ни представи добре ,трябва да се инвестират пари.....Балъков...о боже опази как може да обмислят варианта Балъков?От БФС всеки път ни замазват очите като назначават известни български футболисти - Стоичков , Балъков и смятат ,че щом са били известни и добри футболисти ,трябва да са и добри треньори.Обаче да сравняваш футболист с треньор е все едно да сравняваш куче с котка - няма нищо общо в задълженията им. *sick*

svetlio_vn
22.01.2009 11:39

То се е видяло , че чужденец няма да вземем . От българските треньори най-удачния избор за момента си остава Станимир Стоилов . Балъков все още не се е доказал , докато вариантът Стоичков е подигравка към изстрадалите фенове на футбола у нас !

bos
22.01.2009 10:47

Като не им се дават пари за качествен чуждестранен треньор както направи Гърция на времето и спечели европийска титла, няма да преуспеят с българските кой знае колко, няма скоро да стигнем до титла. Имаме качествени футболисти, които са ценени в чужбина няма да ги изброявам, които имат качествата да стигнат далеч в националния отбор.

rado33
22.01.2009 10:18

Това което,не направи в Швейцария,не означава,че няма да стане добър треньор,но нека се учи в Бургас....Аз съм твърдо за чужденец!

cska_kazanlak
22.01.2009 09:27

Ако Балъков поеме националния, това ще е краят му (на националния, де). Или поне за периода, в който ще е начело на отбора. Толкова ли не им става ясно на Перуци и Ко, че Краси мисли само за пачки, а иначе като тренер е кръгла нула, даже не кръгла, а кълбовидна...