Рио Фърдинанд най-интелигентния в Юнайтед?

18:51
Рио Фърдинанд най-интелигентния в Юнайтед?
Играта на Манчестър Юнайтед е красива и резултатна, не само заради индивидуалните качества на световно известните звезди, но и благодарение на чувството за сплотеност и приятелски отношения в отбора.

Рио Фърдинанд разкрива отблизо живота в съблекалнята и протичането на тренировъчния процес.



Най-добър в тренировките?
Поул Скоус. Той има страхотен пас и неговият отбор винаги побеждава в тренировъчната игра.

Най-лош в тренировките? Уес Браун. Той трябва да пази повече себе си и останалите за официалните срещи на тима.

Най-издържлив играч? Уейн Руни и Кристиано Роналдо. Те и двамата са невероятно експлозивни играчи, които могат в последната минута от мача да тичат със същото темпо, както в първата.

Най-техничен играч? Очевидно това е Кристиано Роналдо. Нани се опитва да го достигне, но без резултат.

Най-твърд в единоборствата играч? Уейн Рууни, Неманя Видич и Поул Скоус. Те често предизвикват големи конфликти на тренировки. Може би не харесват съотборниците си.

Някой, който не играе на своята позиция? Не, мениджърът не ни разрешава да правим това. По-рано днес се включих като нападател на тренировката, но бързо бях спрян от треньора. Мисля, че бях голяма заплаха за нападателите.

Шегаджия в съблекалнята? Дарън Флетчър е нашият шегаджия. Хората не го подозират, но когато нещо се случва, той винаги е замесен. Жерард Пике и Дарън Флетчър често си правят номера с дрехите на играчите. Аз? Аз не се забърквам. Това не е моята игра. Вече съм зрял човек и лудориите на младите момчета не ме привличат.

Най-интелигентен играч? Едвин ван дер Саар би искал да посоча него като най-интелигентния. Аз вероятно бих казал, че съм аз (смях). Но тъй като Едвин се смята за най-интелигентния, нека го оставим да вярва в това.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

georgi_zografov
29.04.2008 19:38

тоя ли бе? тоя сам го слушал по ВВС на едно интервю - пълен идиот не може да си каже името пак за най-интелигентен се мисли (то ако тоя е най-интелигентия от Юнайтед то за останалите не знам..)

Lud1a
29.04.2008 19:37

Благодаря на автора за статията. просто подобни статии разкриват вътрешното състояние на един отбор. Евалата на автора и да найстина РИО е най-добрия защитник в цял свят, а защтитната двойка на Ман(РИО - Видич) като цяло е най-добрата в света.

comandir
29.04.2008 19:31

най-добрия защитник в цял свят в момента само така РИО