Сколари раздава юмруци в тунела на \"Стамфорд Бридж\"

08:36
Сколари раздава юмруци в тунела на \"Стамфорд Бридж\"
Гореща бразилска кръв кипи във вените на Луиш Фелипе Сколари. Мениджърът на Челси изпусна нервите си по време на домакинския мач с Мидълзбро и показа, че очевидно се намира под огромно напрежение.

В края на първото полувреме Сколари не се сдържа и се запъти към тъча, търсейки обяснение от съдията Лий Пробърт. Бразилецът имаше претенции за втори жълт картон на Мохамед Шавки от гостите.

В разправията се включи и помощник-мениджърът на Мидълзбро Малкълм Кросби. Но не всичко свършва до тук. Свадата завършила в тунела на "Стамфорд Бридж", където Сколари и Кросби си разменили юмруци.

"Този бразилец няма респект от никого. Потресен съм. Поведението му беше безобразно. Представа нямам защо е толкова агресивен. Явно му се е събрало доста в последно време, но това си е лично негов проблем. Той взриви джентълменския дух на Острова и с отказа да се ръкува с мен след края на мача. Това е недопустимо и отвратително", коментира мениджърът на Боро Гарет Саутгейт.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

pet_14
30.01.2009 13:38

Аз съм фен на Барселона,но естествено следя и мачовете в Англия. . .
А лубимяит ми отбор в Англия . .. добре де може да се каже, че нямам лубим отбор в англия просто имам някакви леки предпочитания . . .
Тааа харесвам повече Челси отколкото манчестър по обясними причини . . .
Роналдо,отпадането на БАрса от манчестър. . . .бля бля бля и така. . .
нооо положението в челси е необяснимо . . .падат,бият . . . и са на 3 точки от Юнайтед и така както всички говорят за титлата която вече на 90 % е спечелена от Юнайтед да не стане челси да ги тресне манчовци да направят 1 х и . . .
Аз искам Юнайтед да спечели титлата, главно заради Бербатов,ако не някои друг от юнайтед то поне Бербата заслуважа това !
А тия които опрекват Сколари . . . човека е отдаден да клуба и въпреки, че не всичко върви по мед и масло си личи че се старае,което е най-важното !

Svetli0
30.01.2009 11:02

"що пък да се ръкува с него" *wonder* Еми това е спортно мероприятие и би трябвало да се ръкуваш с противника след края на мача ( независимо какъв спорт е ) А моето мнение за Сколари е , че най-добре е да си отива в Бразилия там при Тарамбуките, а не да петни името на Челси. Аз съм за Манчестър, но като достоен противник - Челси заслужават добър треньор, все пак да има някаква интрига в дербитата *wink* СКОЛАРИ ВЪН ОТ АНГЛИЯ *stop*

angel_hi
30.01.2009 09:57

Скоро Сколари ще си тръгне,сигурно с Челси нито 1 купа няма да може да спечели.

FLY_I
30.01.2009 09:56

що пък да се ръкува с него *wonder*