Интер уговарял мачове в Серия \"А\"

11:48
Интер уговарял мачове в Серия \"А\"
Нов скандал с предварително уредени мачове е на път да взриви италианския футбол. Прокуратурата в Италия започна разследване върху няколко съмнителни мача на Интер, които отборът е изиграл в края на миналия сезон, като подозренията са, че "нерадзуруте" нарочно не са печелили срещите, за да се създаде интрига за титлата и респективно да се увеличат залозите в букмейкърските къщи.

Италианските медии твърдят, че полицията проверява няколко телефонни разговора между свързания с мафията Доменико Бреша и тогавашния наставник на Интер Роберто Манчини.

Като допълнение се съобщава, че защитникът на "нерадзуруте" Марко Матераци и капитанът на тима Хавиер Санети се участвали пряко уговорките, в следствие на което Интер е губел точки.

Както е известно треньорът Роберто Манчини бе уволнен от Интер в края на сезона, въпреки че тимът спечели първенството в Италия.

Преди три години торинският гранд Ювентус бе пратен в Серия "Б", заради купуване на рефери и уговорени мачове, а титлата бе присъдена именно на Интер.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bobolino
30.01.2009 22:27

Те са като Левски.Купуват си титла и се осират в евротурнирите

svetlio_vn
30.01.2009 14:47

Ако това се окаже вярно , нека отнемат и тяхната титла , точно както ги направиха служебен шампион преди 3 години .

chanev92
30.01.2009 12:31

josephbg не се има предвид постоянни измами, а за 5-6 мача от миналата година. Иначе и аз съм изпитвал съмнения, но най-вероятно като фен на Милан *joking* . Иначе относно правосъдната система - не забравяй кой е премиер, така че, ако е истина ще си изтърпят наказание, но не вярвам да им се отнемат точки. По-скоро парична санкция.

fRSkn
30.01.2009 12:19

аххххххх как искам да напиша 1 коментар ама пак ще ме баннат за 5 дни -_- Цанев и като е рожденник какво да направим бе?

josephbg
30.01.2009 12:10

Неведнъж съм твърдял, че това е факт... Личеше си от играта на "шампионите" и в европейските турнири - факт е, че в ШЛ Интер са изиграли 1 полуфинал и 3 четвъртфинала през последните 18 години... Надявам се единствено, че съдебната им система ще действа по-същия начин както преди 3 години...

fRSkn
30.01.2009 11:50

аиде аиде останаха на по 6-7-8 точки зад Интер и веднага почнаха с простотиите