Аршавин се съгласи на по-ниска заплата, преминава в Арсенал

15:31
Аршавин се съгласи на по-ниска заплата, преминава в Арсенал
Атакуващият полузащитник на Зенит Санкт Петербург Андрей Аршавин се съгласи на по-ниска от първоначалните си искания заплата, за да премине в лондонския гранд Арсенал. Руският национал прецени, че и 2.5 милиона паунда годишно ще са достатъчни за него, само трансферът му на "Емирейтс Стейдиъм" да се осъществи.

Преди няколко дни двата клуба договориха трансфера на 27-годишния футболист, като единствената пречка се явиха личните условия на футболиста. Тогава Аршавин поиска 3.5 милиона, за да е на услугите на Арсен Венгер. След отказа на френския специалист обаче, полузащитникът все пак се е съгласил на по-малко заплащане.

Арсенал ще заплати на Зенит 15 милиона паунда, а самият трансфер ще стане факт днес или утре. Андрей Аршавин дори вече е и подал молба за издаване на работна виза за Англия.



Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Dragzila
30.01.2009 22:18

Ако Арсенал купи Аршавин то това би помогнало само при мачовете срещу средняшки отбори,не че имам нещо против играча или Арсенал.Но вече стана късно вече сме 30ти

tamplier
30.01.2009 18:33

Когато Арсен Венгер иска определен футболист,то това означава само едно-французина е подушил качество,което може да впише в състава си.Венгер е специалист с доказан нюх.Когато разполагаш с ограничен бюджет,рецептата е млади и переспективни футболисти.Аз не си спомням в Арсенал да е имало грешка с трансфер.Що се отнася до Аршавин,всички го видяхте на европейското.

Katula
30.01.2009 15:54

мисля че ще се представи само на ниво в ШЛ то и там са единстените ни шансове така като гледам за нещо повече ..

Yasensf
30.01.2009 15:48

Лично мое мнение грешен ход ще се окаже.Падението на ерата Венгер в Арсенал ..