Гриша Ганчев: Оставете ми Мъри, аз ще ви плащам за чужденец

10:04
Гриша Ганчев: Оставете ми Мъри, аз ще ви плащам за чужденец
Интересно предложение е отправил собственикът на Литекс Ловеч Гриша Ганчев към президента на БФС Боби Михайлов. Босът на ловчанлии е заявил, че е готов да плаща заплатата на чужд национален селекционер на България, за да може Мъри Стоилов да гледа работата си при "оранжевите" на спокойствие, пише "Меридиан мач".

Ганчев казал, че дава 1 000 000 евро на БФС, за да задържи Стоилов само в Литекс. Собственикът на ловчанлии до последно не е искал да пуска Стоилов, защото се опасявал от спекулации във футболните среди при евентуална покана за играчи на Литекс в националния.

"Остави ми Мъри, а аз ще плащам заплатата на елитен чужденец, който да поеме националния отбор", казал Гриша Ганчев на Боби.

Специалист от чужбина би струвал на Българи минимум 1 000 000 евро годишна заплата.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

dunavec__
01.02.2009 13:03

В руски сайтове текат слухове, че бившият треньор на ЦСКА Москва -Валери Газаев е почти сигурен нов селекционер на България. *sick*

tamplier
01.02.2009 11:38

Българският футбол е театър на абсурда.Хората,които управляват пародията на тази игра у нас си имат други проблеми и интереси.Какво ги интерисува Перуката,"феноменалният кмет"и онези в сянка-всичко друго но не и проблемите на българският футбол.Какво ни остава на нас феновете,които изпълваме сърцата си с гордост когато видим трибагреника на фона на националния химн?Това, да четем смешни статии,за глупави изказвания и абсурдни предложения.Тази пиеса сме я гледали достатъчно дълго.Съкращението БФС е за онези които милеят за българския футбол.

bleid_2
01.02.2009 11:02

Много ми е интересно как така от този лъжлив вестник разбраха за това предложение на Ганчев?Ако е имало такова то е било на 4 очи.Това е поредна спекулация.Ганчев не е глупав човек да даде 1000000 само за да не се спекулира с отбора и трениора му.В Литекс има доста чужденци и малко български качествени играчи, част от които заслужават да бъдат викани в националния. Така че не може да става въпрос за спекулация от страна на медиите и Ганчев със сигурност го знае и не би направил подобно предложение.

lassitar2
01.02.2009 10:18

Интересно предложение от страна на Гриша Ганчев,което не е лишено от логика...Мисля че Боби Михайлов трябва сериозно да помисли върху въпроса.Аз съм Левскар и подкрепям Мъри за селекционер на националите,но той поема отбора в доста тежка ситуация,и на този етап не виждам смисъл да се захваща с трикольорите...От бфс-то искаха да вземат чужденец,но не можеха да си го позволят..еми сега могат,нека да пробват и тогава ще се убедят че не в треньора е проблема,а в играчите..