Ман Сити вади оферта за Рафаел Бенитес

17:37
Ман Сити вади оферта за Рафаел Бенитес
Ръководството на Манчестър Сити подготвя сензационна оферта към мениджъра на Ливърпул Рафаел Бенитес. Собствениците на "гражданите" са готови да се възползват от кризата в отношенията между испанския наставник и американските босове на "червените".

Арабските собственици на Сити искат да доведат в техния отбор голям мениджър с авторитет в Англия, след като натискът върху Марк Хюз започва да става доста силен след загубата с 0:1 от Сток Сити.

Интересът към Бенитес идва, след като той отказа да преподпише своя договор с Ливърпул, докато не му бъде дадена пълната власт върху трансферите от и към отбора.

Манчестър Сити е свързван с привличането и на треньорите на Интер Жозе Моуриньо и на Челси Луиш Фелипе Сколари.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

rooneybg1
02.02.2009 20:33

според мен само с пари няма как да се направи хубав отбор ! трябва и самият футболист да иска да играе за този клуб. Не искам да обиждам фенове на ман сити но все едно тези араби да дойдат в Ботев или в друг клуб в българия и да правят отбор !

fRSkn
02.02.2009 20:04

а според теб с тези шеихове няма ли да направят добър отбор?Взеха Креиг Белъми .. ако вземат Матераци и заменят Мамумна за маимуна (Робинио и Дрогба) мисля ,че ще стане добър отбор

cazorla
02.02.2009 19:33

Имам предвид испанците играещи в Ливърпул.

cazorla
02.02.2009 19:31

Нищо чудно от лятото треньор на Сити да е испанеца след като бъдещето му в Ливърпул не е сигурно след постоянните критики по негов адрес заради "страхливата" игра на тима,а отиде ли в Манчестър почти всички испанци ще го последват по негово настояване. *thinking*

fRSkn
02.02.2009 18:13

О НЕ !!! НЕ САМО БЕНИТЕС !!! ЩЕ НАПРАВЯТ ХУБАВ ОТБОР И КАЛПАВ ТРЕНИОР *evil*