Надявам се с мен да се върнат евроуспехите на Левски

20:45
Надявам се с мен  да се върнат евроуспехите на Левски
Ръководството Левски представи днес на пресконференция поредното ново попълнение в отбора, нападателят Христо Йовов, който отново се завърна в родния си клуб. Йовов подписа по-рано през деня договор за година и половина и ще играе с номер 10, съобщава сайтът на "сините". На представянето присъства и спортния директор на клуба Даниел Боримиров.

"Приятно е завръщането в Левски и не го крия. Самият факт, че в залата сте толкова много, ме кара да се чувствам добре, този интерес е приятен. Можех лятото да се върна, но се съжалявам, след като видях, какво се случи с Георги Иванов. След това Гонзо доказа, че е голям футболист и сега всичко е ок. Но не е нормално да има такова отношение към футболист, който винаги ще има своето място в Левски. Така не я разбирам ролята на фена", сподели Йовов.

"Разбрах се бързо с г-н Боримиров. Ние сме играли заедно и сме приятели, а с такива хора е приятно е да говориш. Трябваха ни пет минути да се разберем. Когато тръгнах за София не знаех, за колко време ще подпиша", каза още Йовов.

"Надявам се, че с идването ми, ще се върнат евроуспехите на Левски. Но трябва да се знае, че не играе само Христо Йовов, а целият отбор. Имам голямо желание отново да играя в групите на шампионската лига, но ще видим през есента", поясни нападателя.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

kampro
03.02.2009 22:40

Момчета,за съжаление комунизма не си отишъл и скоро няма да ни напусне.За това и вече 20 години сме на дъното на всякакви класации,но да не се отчайваме,нека да си подадем ръка всички,които обичаме тази игра и фенове и деятели и футболисти.А на Ицето пожелания за нови евро успехи и поне полу-финал. *thumb_up*

UltraHool
03.02.2009 22:23

Кои успехи ли ? тези успехи които не сте постигали от времето на комунистите и които няма да постигнете никога в жалкия ви клуб Ц*КА. Сини до ГРОБ!

DrunkMaster
03.02.2009 17:38

Май нещо завиждаш че ЛЕВСКИ е единствения български отбор играл в шампионска лига и играл с шампионите на испания,англия и германия.

plamen_ch
03.02.2009 14:09

Кои по-точно успехи в Европа 1:17 или Тукпере и Тампере?