Балъков с първа победа на стадион \"Лазур\"

13:12
Балъков с първа победа на стадион \"Лазур\"
Отборът на Черноморец Бургас победи в интересен мач втородивизионния Локомотив Стара Загора с 1:0 късно снощи. Автор на единственото попадение стана Роберто Карбони в 58-та минута на мача.

Играчите на двата отбора изиграха един коректен двубой, при отлични условия на стадион "Лазур", въпреки проливния дъжд, който се изсипа в първите минути на двубоя. Така зрителите на стадиона видяха за пръв път новата формация на бургаския клуб, водена от старши треньора Красимир Балъков.

Домакините превъзхождаха в игрово отношение своите съперници през цялото време на мача, но неточности в завършващия удар ги лишиха от по-изразителен успех. Единственото попадение падна в началото на второто полувреме, когато Роберто Карбони преодоля след параболичен удар с глава вратаря на гостите.

Следващата контрола за футболистите на Красимир Балъков е в петък, когато отборът ще се срещне с тима на Етър Велико Търново. Мачът е от 16 часа на стадион "Лазур".

Съставът на Черноморец Бургас: Стоянов, Нуньо, Николов, Кръстев, Старокин, Траянов, Фернандес, Карбони, Стоимирович, Дяков, Крумов. През второто полувреме в игра влязоха: Цонков, Дянков, Бонев, Божилов, Димитров и Ремзи

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация