Столът на Димитър Пенев не се клати

15:31
Столът на Димитър Пенев не се клати
На официалният сайт на шампионите от ЦСКА бе публикувано съобщение, което изказва пълната подкрепа на ръководството на клуба към старши треньора на "червените" Димитър Пенев. Изявлението е подписано от изпълнителния директор на "армейците" Александър Тодоров и се явява опровержение на слуховете за треньорска смяна в Борисовата градина.


Следва пълният текст на изявлението:

"Във връзка с появилите се спекулации, че "столът на Димитър Пенев се клати", бихме желали да уведомим спортната общественост на България, че такова нещо няма и Димитър Пенев стои много стабилно на треньорския пост на ЦСКА, въпреки неистовото желание на някои "доброжелатели" да видят този пост освободен. Категорично отхвърляме като безпочвени спекулациите, че собствениците на Титан АС планират смяната на Димитър Пенев като старши треньор на ЦСКА. Ръководството на ПФК ЦСКА ЕАД застава твърдо зад Димитър Пенев, който през последните месеци доказа за пореден път своята отдаденост на ЦСКА, сядайки на горещия треньорски стол, "клатещ" се единствено във развинтеното въображение на някои и изграждайки конкурентноспособен отбор, превърнал се от предварително отписан тим в основен претендент за шампионската титла на страната. Приносът на Димитър Пенев към славната история на най-успелия български клуб и настоящ шампион на страната и неоспоримите му усърдие и футболен усет са доказани нееднократно, дори и през настоящия футболен сезон. С оглед на постигнатите резултати през настоящия шампионат и проведената до този момент подготовка на отбора на ЦСКА, ръководството на клуба застава твърдо зад старши треньора Димитър Пенев и му засвидетелства своята категорична подкрепа и продължава да го счита за най-добрия избор на поста старши-треньор на ЦСКА."

Александър Тодоров
Изпълнителен Директор ПФК ЦСКА ЕАД

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

martonik
05.02.2009 23:18

абе на тебе майка ти не ти ли е казала след 8:00 да си лягаш??

qari
05.02.2009 20:33

клати се столчето на чашата с водка.МИТЕ ДЪРТА ПИЯНИЦО ВЕДНАГА СЕ ПРИБИРАЙ В КЪЩИ-правнучка ти *stop*

adygal
05.02.2009 19:12

Започне ли да се отрича по този начин една информация - да се казва, че се застава зад някой и т.н., след като ти самият си дал повод за тази информация, то в такива случаи почти винаги тази информация става вярна много скоро!

leketoo
05.02.2009 18:36

Оставете го Чичо да си работи!! Кво сте седнали да се заяждате с една легенда за България в световен мащаб. Човекът трудно помни имената на играчите си, Вие го вкарвате в ебати филмите и интриги. Давай Стратег, с теб сме

fawlty_towers
05.02.2009 16:26

За мен най-добрия беше Стойчо Младенов.Жалко , че заради човекоподобно същество с 3-4 гърла, каквото е ТОМОВ , Младенов беше принуден да си тръгне...

martonik
05.02.2009 15:43

Поне засега Пената няма алтернатива!!!