Изпълкома даде националния отбор в ръцете на Стоилов и Сираков

17:55
Изпълкома даде националния отбор в ръцете на Стоилов и Сираков
Изпълнителният комитет на Българския футболен съюз утвърди Станимир Стоилов за национален селекционер на България и назначи като отговорник за националните отбори, мъже и младежи, Наско Сираков.

Емил Костадинов ще отговаря за детско-юношеските национални формации и детско-юношеският футбол в България.

За вицепрезиденти на Футболния съюз по предложение на президента Борислав Михайлов бяха избрани досегашният вицепрезидент Йордан Лечков, Михаил Касабов и Наско Фурнаджиев. Новият член на Изпълкома, и бос на Локомотив София, Николай Гигов е натоварен със задачата да говори с държавните институции и да държи връзка с тях относно даването на базите на футболните клубове.

На заседанието на Изпълкома бе разгледано искането на ПФЛ да администрира първенството. Президентът на Футболната ни централа Борислав Михайлов е възложил на председателя на лигата Валентин Михов и нейните членове да изготвят писмено становище как да премине администрирането в ръцете на лигата.

Следващото заседание е на 18 февруари, когато ще бъде разгледан въпроса с администрирането на шампионата от страна на лигата.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Aeonflux
16.04.2009 16:09

Абе тея на банкет ли са или обсъждат футбола?

KILLna7
05.02.2009 20:11

За бфс-то всички знаем че е корумпирано.Леке това бфс ви остави да в "А" група.Няма значение успехи и т.н.Щом има нарушение на правилника с лиценза на клуба и тем подобни...По прявилник в момента трябжаше да играете в областната група на софия с дублиращия отбор на миньор перник *lol* .Така че не е ощетило само вас.Дано поне новия трньор донесе промяна защото на ниво национален сме го по закъсали и от клубно ниво.И все пак не бързайте със коментарите със състава който е избран.Първо да видиме как ще се представят и тогава ще се разбереме кой е правилно повикан и кой не. *stop* *wonder*

cesekarchetooo
05.02.2009 19:47

Левскарче, Мъри има бъдеще, но има мнооооого хляб да изяде, докато стигне Пената! *wink*

Fr33StyL3r
05.02.2009 19:27

Ъхъъъъъ йеее
По-добре треньор на някоя детска школа да бяха назначили ...

BoBi_Levskara
05.02.2009 19:19

Еми така след като Стоичков, Марков, Пенев, С.Младенов ни докараха до 6:1 със Сърбия и късметлиийски равенства с Черна гора и Грузия.Нормално и някой по кадърен кат Стоилов да поеме отбора.Сега съм сигурен ще националния ще върви само нагоре.

leketoo
05.02.2009 18:32

С такива управници футбола ни няма как да върви нагоре, това е ясно на всички. Как може да назначиш интриганта Сираков да отговаря за националните отбори??? Който го познава, добре знае що за човек е! Когато WC-то играеше най-важните си мачове в Европа, пича беше отишъл на сафари в Африка. Никаква заинтересованост, а сага ще трябва да работи в национален мащаб. Порнографията продължава *sick*