Черноморец и Хофенхайм ще си сътрудничат, \"акулите\" играят с Щутгарт

20:53
Черноморец и Хофенхайм ще си сътрудничат, \"акулите\" играят с Щутгарт
Председателят на Съвета на Директорите на ПСФК Черноморец Бургас Митко Събев и мениджърът на тима Красимир Балъков ще направят официална визита на ръководството на лидера в германската Бундеслига ТСГ 1899 Хофенхайм. Предстоящите срещи станаха възможни, благодарение на отличните контакти на Красимир Балъков с бившия маркетинг директор на Щутгарт Йохен Ротхаус, който в момента е Изпълнителен Директор на Хофенхайм. На срещата ще присъства и мениджърът на тима Ян Шинделмайсер.

Официалната визита ще се състои по време на тренировъчния лагер на Черноморец Бургас в Щутгарт. Господата Митко Събев и Красимир Балъков ще имат срещи на най-високо равнище с представители на ръководството на немския клуб. Те ще разгледат и новопостроения стадион на отбора - Дийтмар Хоп Щадион. По своя капацитет и като визия, стадионът на Хофенхайм има доста общи черти с проекта на бъдещия спортен комплекс "Черноморец Арина". Това е и една от причините за посещението на българските гости, които ще поставят и основите на едно бъдещо сътрудничество между двата клуба. Те ще дискутират по различни спортно - технически въпроси, както и по теми, свързани с финансирането и изграждането на спортни съоръжения от този тип.

Господин Събев ще присъства и на контролната среща между отборите на Черноморец Бургас и Щутгарт, която ще се играе на 10 февруари.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

dumbo_s
07.02.2009 01:02

Малко ще е смешно ако искам да кажа , че именно Черноморец има организация , треньори , БЪЛГАРСКИ футболисти ... Които трябва да ни представят в ШЛ и Европа ... *wink* Няма Левски , ЦСКА , Литекс , Локо СФ ...