Пак наклепаха Томов, лъжел като комунист

09:56
Пак наклепаха Томов, лъжел като комунист
След като си спечели "всенародната любов" на червените фенове и се превърна в "най-обичания" президентът на ЦСКА, Александър Томов получи ново цветущо сравнение. Мениджърът на Фелипе да Коща Катарина Паунич обвини боса на "армейците", че "лъже като комунист".

Според Паунич от ЦСКА все още не са изплатили дължимите суми на Да Коща, Ненад Настич и Куидо Ланзаат.

"Искаме нещата да се оправят възможно най-бързо, но за момента няма такава индикация. За този човек мога да кажа, че лъже като комунист", коментира Паунич пред "Топспорт".

"Не може така да се хвърлят думи в празното пространство. Томов подценява цялата ситуация. Ще си търсим правата до последно, но няма да му се размине. ЦСКА трябва да изчисти задълженията си, защото ще им отнемат лиценза", сподели още мениджърката.

В понеделник Паунич ще сезира ФИФА за неизплатените задължения към гореспоменатите трима футболисти.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

paunQ
08.02.2009 14:36

Батков към Томов : Разрешение за извършване на определено действие, с 6 букви и първата буква е Л. Томов : Ами, не знам какво е това. Томов : Как ще знаеш, като думата е лиценз?

pepepepe
08.02.2009 14:02

Какво да плаща Томов,на него да му платят първо от ТИТАН трите милиона неустойка.Ония мишоци-царете на боклука-какво се ослушват.Щели да подпишат чак на 3 март,ама да не стане после 1 април подписването .Пропуснаха вече2 февруари.

stef_sh
08.02.2009 12:52

Томов плащай че да не отнемат лиценза на ЦСКА и тази година !!!! Иначе си пътник!!! *evil*