Литекс изтърва Динамо Загреб

17:13
Литекс изтърва Динамо Загреб
Отборите на Литекс и Динамо Загреб не успяха да си отбележат гол в приятелска среща, която се игра на подготвителния лагер в Турция. Хърватският тим пропусна най-доброто положение в мача, след като Шокота в 65-а минути удари греда.

Като цяло "оранжевите" от Ловеч играха по-добре, но не успяха да реализират попадение. В 85-а минута Момчил Цветанов центрира и намери добре Страхил Попов, който стреля от точката за изпълнение на дузпа, но вратарят на Динамо отрази удара.

Бившите играчи на Литекс Небойша Йеленкович и Станислав Генчев дойдоха в базата "Риксос Премиум", за да подкрепят отбора срещу Динамо Загреб. За да види бившия си отбор, сблъсъкът изгледа и треньорът Миодраг Йешич, който в момента води черногорския Будучност Подгорица.

Състав на Литекс: Тодоров, Манолев, Пл. Николов, Петков, Занев, Шандор, Кишишев, Сандриньо, Том, Дока, Ив. Попов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

drummer
09.02.2009 19:16

Просперитет....изключено...?! Единствено гарантирана лига Европа, и нови двама футболисти, набутани в националния отбор от "специалиста" с рязаните пръсти. И опити за един-два трансфера в чужбина, само трябва да видим кои ще са .....будалите?! *devil*

leketoo
09.02.2009 19:12

Литекс винаги са с голямата кошница, Гришата дава ли дава пари, ама от много време се разминават с успехите. Така ще е и тази година.

peshky_
09.02.2009 18:27

така е нямаме късмет в повечето мачове надявам се тая година Литекс да е шампион *wink* *thumb_up*

fonzi91
09.02.2009 17:57

Литекс е един от малкото Български отбори който играе футбол да не кажа единствения.

martototo
09.02.2009 17:34

Естествено както всеки сезон ЛИТЕКС правият най-добра подготовка и докато ЦСКА рита срещу отбори от 4та глуха а Лефски се мъчи с отбори от .... Словения Словакия Черна гора.... (даже не ги знам от каде са) ловчанлий играят контроли срещу силни съперници който доминират в първенствата си.

Като фен на ЦСКА това няма как да не ми прави впечатление защото, от няколко години просто ЛИТЕКС просперират непрестанно.