Стоилов и Сираков вън от Левски

12:33
Стоилов и Сираков вън от Левски
Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов и изпълнителния директор на клуба Наско Сираков бяха освободени от своите задължения. Това се разбра след срещата им с Тодор Батков, която продължи около 20 минути.

Ето какво сподели самия Сираков: "Да, вече не сме старши треньор и изпълнителен директор. С г-н Батков си стиснахме ръцете, а аз напускам с чиста съвест, след като смятам, че свърших това, което се очакваше да свърша."

"От мен лоша дума по адрес на Левски не бихте чули, предполагам, че от другата страна относно мен също. В близките дни ще свикаме конференция, за да отговорим на въпросите Ви."

От своя страна Стоилов потвърди думите на Сираков, а запитан дали е очаквал да бъде уволнен отговори, че от както е поел поста в Левски е бил с това очакване.

Тодор Батков поясни, че решението за уволнението на двамата е дошло много трудно, както и спомена, че Левски ще има все пак нов треньор до срещата с ЦСКА, но окончателно ще назове новия старши треньор в четвъртък.

Въпреки раздялата с двамата си доскорошни подопечни, Батков заяви, че остава признателен към тях за добре свършената им работа в последните 2-3 години.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

pafata
08.05.2008 00:32

@ deyan_72 ти добре ли си? Човекът направи 2 пъти Левски шампион, накара го да играе прекрасен футбол, стигна 1/4 финал за УЕФА и вкара отбора в групите на ШЛ. Дори и перфекционист ще каже, че Мъри е добър треньор. Е не е като Тройчо, който отнасяше по три турски кебапчета и една чешка шестица за гарнитура. Сигурен съм, че Мъри ще се докаже като треньор в чужбина, но мястото му беше в Левски.

deyan_72
07.05.2008 22:11

Как разбрахте,че Стоилов е треньор?Сираков купува съдии,купува мачове и реже глави като членка на изпълкома на БФС и изведнъж Стоилов стана голям треньор.Какъвто беше като футболист,такъв ще си остане и като треньор.Да видим сега къде ще отиде.Ако е в първенство извън България,ще е обречен на провал/Ако освен Сираков не е изп.директор там/.Сами се заблуждаваме за такива недоразумения като тия двамата.
Не говоря като опонент на ФК"Левски" ,а като човек който иска да има футбол в България.С такива мекерета като тия двамата никога няма да гледаме интересно първенство или пък да имаме силен национален отбор.Щом и Батков го разбра,добре,може и да има светлина в тунела?!?

LoKoPd4eVeR
07.05.2008 19:38

Крайно време беше тоя ***** Сираков да се махне от Българския футбол. Вече няма да урежда мачове и да купува съдии. Ама за Мъри наистина няма обяснение - успехите на Левски напоследък се дължат на него.

petargameman
07.05.2008 18:29

Хора нема да ви се бъркам щото съм ЦСКАр до гроб , обаче мнението ми е следното , ако трябваше да се даде име на причината поради която Левски побеждаваше в последните години , е името щеше да е Мъри Стоилов

nqmam_nick
07.05.2008 18:23

Батков май иска сам да се самоуволни... като остане без публика

pafata
07.05.2008 15:55

Много груба грешка! Ще видим резултатите, но не съм оптимист. Мъри беше страхотен треньор, такъв, какъвто скоро не сме имали. Сираков пък рано или късно трябваше да си тръгне.

Мъри завинаги един от нас!

Real_Mardid
07.05.2008 15:22

makvikar много си прав Мъри не е треньор за тези "КЛАСНИ" футболисти...напрао са като "S" класите на мерцедес...Сигурно половината ще ги вземат това лято в Реал,Барселона,Манчо че и в Челси пък като се замисля и Милан имат нужда от подмладяване Може да вземат някоя звезда. Пич слез от небето, треньор не е този който прави победи а този който може да създаде отбор без гръмки селекции.Според мен тактиката на Мъри щеше да проработи, но пияния адвокат отново си би дузпата сам...

makvikar
07.05.2008 13:45

Аз съм левскар от 29 г. Олекна ми че Мъри го разкараха най-после! Той не е треньор за тези класни футболисти! При чорбата и в Хасково-МОЖЕ

Aintrachter
07.05.2008 13:28

Здраво тъп ход на Батков.Въпреки това някой съмнява ли се че Мъри ще се върне като тренер в Левски след няколко сезона - особено ако новия мениджър е сърбин ?

buffon_92
07.05.2008 13:24

Това че този сезон беше провал за Левски не означава че трябваше да махат Стоилов. Той е един много добър треньор който със своите умения е допринесъл за добрата игра на Левски в предишните няколко сезона в евпопейските турнири и във А група, но все пак се намираме в България където треньорите се сменят като носни кърпички. Може би ако Батков беше президент на Арсенал Венгер отдавна да си е заминал.Може би след известно време Батков ще съжалява че е уволнил Стоилов, но това за жалост е тъжната картина в родното първенство

Real_Mardid
07.05.2008 13:14

значи аз съм цскар ама тва е пълно безобразие...стоилов за мен е един много добър треньор след като успя от нищо да направи отбор.Ама за пореден път се убеждавам че пиян адвокат не става за собственик.Точно преди дербито да освободи ключовите фигури....много глупав...

kamiona
07.05.2008 13:11

е нямам думи за това една голяма глупост от страна на Батков немога да повярвам 4е е направил тази глупост да освободи най-добрият трениор на България

dimones
07.05.2008 13:04

Е, Мъри добър треньор некъдърни шефове! Ако беше поел националите когато се натискаха шефовете по върха за теб и много хора го желаеха защото си млад и добър спициалист ти ги по слуша Раев и Батков и сбърка. Сега който те наеме като треньор ще разбере какъв специалист и работяга са отървали ония семкаджии както им викахме на времето на Левски. Бъдещето е пред теб и успех в който аз лично никога не се съмнявам ти желая!!