Нападател и халф на проби в Локомотив Пд

14:49
Нападател и халф на проби в Локомотив Пд
Австрийски футболист и халф от Сливен ще пристигнат на проби в отбора на Локомотив Пловдив, съобщи официалният сайт на "черно-белите".

Става въпрос за нападателя Рафаел Полак, който за последно е играл в холандския НАК Бреда. Полак е роден на 28 октомври 1988 година и преди е защитавал цветовете на родния си клуб Адмира Вакер Мьодлинг.

Другото ново попълнение е пловдивчанинът Симеон Райков. Той играе на поста ляв външен халф и е брат на тенисистката Таня Райкова. Миналия сезон Симеон премина в Сливен от Спартак (Пд), но сега отпадна от състава на "воеводите" за лагера в Анталия. Райков ще се присъедини днес следобед към лагера на пловдивските "железничари" в комплекс Слънчев ден, докато Полак ще пристигне другата седмица.

Ако двамата бъдат одобрени от старши треньора Аян Садъков, те ще подпишат договори с клуба. Днес футболистите на Локомотив получиха остатъка от заплатите си за декември. Месечните възнаграждения за януари ще бъдат изплатени в началото на следващата седмица, съобщи изпълнителният директор Иван Петлешков.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация