Нова загуба за юношеските национали в Албена

18:19
Нова загуба за юношеските национали в Албена
Отборът на Берое Стара Загора победи юношеския национален отбор на България с 2:0 в трета си среща от втора група на турнира "Албена Къп".

Първото попадение падна в 6-а минута на срещата. Марко Илич центрира от корнер, топката попадна право на главата на Захари Димитров, който не сгреши - 1:0.

В 53-а минута на мача резултата стана 2:0 за тима от Стара Загора. Здравко Илиев стреля в долният ляв ъгъл, Виктор Георгиев блокира, но най-съобразителен бе Захари Димитров, който със силен удар от близо вкара в горният десен ъгъл.

До края на срещата не се случи нищо запомнящо се, като мачът завърши с крайното 2:0.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

The_Big_PaPa
10.02.2009 20:44

Ми като играят още бащини синчета ще продалжава да е на това ниво юношеския национал ... и до някаде мажкия отбор! Просто незнам на кои му отарва да се излагаме така пред европа и света! За младежкия отбор до 19 мога да кажа , че са толкова слабииииии ама много. Може би точну 2ма 3ма стават от тях! Просто вижте какви футболисти играят там , а тези които трябва не ги викат дори! Давам няколко примера Стаико Стоичев Локомотив Пловдив, Йoрдан Етов Ботев Пловдив , Борислав Никифороф Марица Пловдив , Рангел Абушев Марица Пловдив. И това са момчета само от Пловдив които заслужават много повече да са в младежкия национален от колкото тея които са там, Наи малкото погледнете статистиките! А да не говорим какво могат с топката просто са страхотни за годините си! Представете си колко още момчета има в цяла БЬЛГАРИЯ... които заслужават да облекат националната фланелка! Биле сме зле и маи ще си останем зле маи!