Гъргоров бойкотира тренировката на ЦСКА?

22:43
Гъргоров бойкотира тренировката на ЦСКА?
Завърналият се през лятото от френския Страсбург Емил Гъргоров е пропуснал днешната тренировка на своя клуб. Самият играч е признал това пред известна българска медия.

Като причина за това си действие, нисичкият халф е изтъкнал неуредените финансови отношения към него и съотборниците му от страна на клубното ръководство. Играчите на ЦСКА  трябва да получат премии за последните два месеца и по всичко личи, че търпението на някои от "червените" се е изчерпало.

"Причината, поради която не тренирах с отбора днес, са финансови задължения към нас от близо два месеца. Доста премии не са ни изплатени”, каза той.

Все пак Гъргоров поясни, че ще вземе участие в дербито срещу Левски без да е тренирал, ако Стойчо Младенов реши да му се довери. Относно своето бъдеще, Гъргоров е заявил, че на този етап не е наясно в кой отбор ще продължи футболната си кариера. До изтичане на контракта му с армейския клуб остават по малко от 2 седмици.

Офанзивният халф е останал учуден от изявленията на хора от клуба за атака на Шампионската Лига при условие, че не всичко в отбора е гладко. Запитан дали в новия шампион на България има финансова криза, Гъргоров е заявил, че на този въпрос отговор могат да дадат президентът на клуба или хора от неговото ръководство.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

lukeze
09.05.2008 11:09

Гъргоров да си се връща в Локомотив .Там ще си получава всичко навреме но кой ли ще го вземе.Много е странно когато лилипутите започнат да се правят на великани.

bang007
09.05.2008 01:29

ЦСКА е клуб с традиции и достойнства и сега някакви пръдльовци съсипват всичко. Става дума за Томов, Митал и тн. Като нямат пари- да не играят или пък поне да нямат толкова големи амбиции. Левски съвсем не са по-напред. Напротив те не плaщат на играчите си с месеци. Бразилците ги взеа през зимата и не им плащаха заоплати. Основните им играчи си тръгнаха през зимата заради неизплатени премии от мачовете в (забележете) Шампоионската лига ... Изобщо за българския футбол само две думи "No comment".