Стойчо Младенов избран за най-добър треньор

16:17
Стойчо Младенов избран за най-добър треньор
Старши треньорът на ПФК ЦСКА Стойчо Младенов бе избран за най-добър треньор за сезон 2007/08 г. Завърналият се през лятото специалист изведе "червените" до 31-ва титла при това с убедителна преднина от 16 точки пред вечния съперник кръг преди края.

Негови подгласници са бившият треньор на Левски Станимир Стоилов и Миодраг Йешич, който след като напусна ЦСКА бе начело на Партизан, а от зимата пое ловешкия Литекс.

В класацията за "Футболист на футболистите" и най-добър млад футболист призовите отличия спечелиха Георги Христов и Николай Димитров.

Нападателят на Ботев е юноша на Марица, а през този сезон се превърна и в голмайстор на "А" група с отбелязаните 18 попадения. Негови подгласници бяха Велизар Димитров и Марчо Дафчев. Последният също е продукт на школата на Марица.

Самият победител скромно заяви: "Не бих си позволил да се главозамая, тъй като знам, че ми предстои много работа преди да достигна това ниво, на което искам да бъда."

"Щастлив съм от оказаното внимание и признание и се чувствам изключително горд."

Призовата тройка за най-добър млад футболист бе допълнена от юношата на ЦСКА Иван Иванов, който игра под наем в Локомотив Пловдив и Александър Александров от Черно Море.

За цялостния си принос към българския футбол бе почетен футболистът на столичния Локомотив Христо Коилов. "Наградата на публиката"  бе за Велизар Димитров, като 1/3 от феновете дадоха гласа си за него.

Приза "Кавалер на честната игра" спечели капитанът на Левски Дани Боримиров.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация