Чистка в ЦСКА

09:48
Чистка в ЦСКА
На ръководителите на ЦСКА явно им е дошло до гуша от поведението и безхаберието на някои техни играчи, след като наша медия анонсира желанието на Стойчо Младенов да се раздели със Зе Руи, Ланзаат и Роберт Петров.

Приносът на португалецът към отбора на "армейците" що се отнася до футболната част е почти нулев, но в "културен" аспект нещата изглеждат коренно различно. Последната издънка на играещият на един пост с Гъргоров футболист бе преди няколко дена, когато той и панамецът Гарсес бяха хванати да шофират без документи.

Имайки в предвид факта, че португалецът взема една от най-високите заплати в отбора, то напълно нормално е желанието на Младенов да се раздели час по-скоро с неговия футболист. На своята сметка Зе Руй няма нито един гол в официален мач, като едва в 7 е започвал титуляр, а в други 6 е бил резерва.

След като Иван Иванов, който игра под наем през изминалия сезон в Локо Пловдив се завръща, то мястото на Куидо Ланзаат също може да бъде овакантено.

Що се отнася до македонския национал Роберт Петров, който лекува дълго време контузия, за него ще се изчака до като бъдат привлечени нови играчи, за да се реши дали наистина е излишен на "Българска Армия."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация