Фенклубът \"Сините акули\" с официално обръщение

17:34
Фенклубът \"Сините акули\" с официално обръщение
Официалният фенклуб на Черноморец Бургас излезе с официално обръщение разпространено по медиите и целящо да призове към подкрепата на отбора през стартиращия пролетен полусезон.

Ето и пълният текст на съобщението:

"Уважаеми почитатели на футболната игра,
привърженици на Черноморец, представители
на медиите, граждани на Бургас

Фенклуб Сините акули се обръщат към всички симпатизанти на Черноморец и бургазлии да подкрепят отбора в началото на пролетния полусезон на първенството на А група. Знаем, че през годините нашият отбор претърпя различни катаклизми, също така знаем, че на никой не му е приятно да посещава стадиона, на който сега домакинстваме. Но за първи път в България се случва нещо, което само ни е посочвано като добър пример от Запад, и Черноморец е част от това. Нека да дадем шанс и подкрепа на управата на клуба, на новия старши треньор, да завършат това, което са започнали. Нека с нашата подкрепа дадем повод на следващите поколения и всички наши съграждани да се гордеят с клуба.
Нека всички привърженици на отбора от различните поколения преглътнат факта, че не играем у дома си и да дадем мощната си подкрепа за акулите в мачовете им в А група. Нека всички вземем участие в това начинание и с мощни викове да дадем крила на момчетата. Нека да напълним стадиона и да покажем, че Черноморец е марка, а Бургас- футболен град. Бъдете бургазлии, бъдете силни, бъдете горди, че живеете в най-хубавия град, а Черноморец е спортния му символ.
Сега, ако успеем да преглътнем горчилката от последните години, може след време да се радваме на плодовете на съвместния ни труд. Не забравяйте, че това, което съхрани Черноморец през годините сме ние, и сега същите ние можем да му дадем нова сила.Дайте воля на емоциите си и не забравяйте, че Акулите са хищни риби! Само Черноморец в сърцата и всички на стадиона на 7-и март, защото битката започва!


Фенклуб СИНИТЕ АКУЛИ

Бургас, 5 март 2009 г."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

useraAfc
06.03.2009 17:38

АТАКА АТАКА АКУЛИТЕ В АТАКА.Ще се ядът канарчета според мене *joking*

Crissstiano
05.03.2009 17:50

Мачкайте наред акули.Ботев е първата жертва