Локомотив София разби Миньор Перник с четири гола след почивката

14:55
Локомотив София разби Миньор Перник с четири гола след почивката
Локомотив София победи Миньор Перник у дома с 5:1 в мач от първия кръг на пролетния дял в "А" група. Първото полувреме завърши 1:1, но след почивката домакините напълно надиграха перничани и вкараха цели 4 гола.

Столичните "железничари" започнаха по-активно мача и в 20-а минута Зоран Балдовалиев, чието име е доста трудно за произнасяне от чуждестранните коментатори, центрира и Димо Атанасов с глава откри резултата. Гостите също успяха да застрашат вратата на домакините, като най-чистата ситуация пропусна Петър Петров.

Локомотив беше по-добрият отбор през първата част, търсеше втори гол, а с желанието си за игра се отличи Мартин Камбуров. В даденото от съдията продължение на първата част обаче, Христо Господинов от пряк свободен удар изравни резултата.

Второто полувреме започна с натиск на Локомотив и Димо Атанасов имаше шанс за втори гол, но пропусна. В 62-а минута обаче Мартин Камбуров отново изведе "железничарите" напред, след като засече с глава центриране на Кристиян Добрев. Вина за попадението има и вратарят на Миньор Иванов, който излезе неразчетено, бе изпреварен от нападателя на домакините и при сблъсъка с него получи неприятна контузия.

В 74-а минута Иван Пасков засече центриране от фаул и направи резултата 3:1 в полза на Локомотив. В 89-а отново след центриране Камбуров вкара четвърти гол за домакините. Три минути по-късно Данаил Митев направи разгромът на Миньор пълен и оформи крайното 5:1.

Съставите на двата отбора:

Локомотив: Галев, Добрев, Дзаферович, Лопеш, Пасков, Савич, Атанасов, Шпишич, Дяков, Камбуров, Балдовалиев

Миньор: Иванов, Ашимов, Лерант, Ст. Господинов, Трифонов, Мутафов, Янкович, Дюлгеров, Петров, Хр. Господинов, Хазуров

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

iksvel
08.03.2009 17:14

Миньор не са лош отбор, HarisoN . А пък каквото и да ми говориш, 5-1 си е супер победа. Браво на "железничаите" . *smile*

barcata_
08.03.2009 16:40

айде надутите пернишки курви си взеха дозата ае са да ви чуем перник мрази софия,като сте бавно развиващи се култувата фраза е само на едни истински фенове на най стария клуб и 1 шамион И ПРЕДИ И СЕГА ВАРНА МРАЗИ СОФИЯ ае *devil*

bacardy_breezer
08.03.2009 16:40

еми освен ГГ на Локо няма кво да кажа друго , но на Герена нищо хубаво не ги чака. *devil* Ще трябва да им връщаме за есента в Надежда ....

HarisoN
08.03.2009 16:37

Ще мачка да ,последните в класирането...

onzzy
08.03.2009 14:05

ей къде не е играл ст.господинов там не се е насрал