Георги Христов спаси Левски на \"Герена\"

21:18
Георги Христов спаси Левски на \"Герена\"
Левски победи у дома Вихрен Сандански с 3:2 в интригуващ мач от първия пролетен кръг в родната А група. Георги Христов 2 минути преди края на редовното време донесе успеха на своя отбор.

В 4-а минута след центриране от фаул гостите изненадващо поведоха с гол на Зографакис. "Сините" обаче изравниха само 5 минути по-късно с гол на Жоазиньо, който получи хубав пас от Зе Соареш и не сгреши. Левски очаквано доминираше, като Георги Иванов и Христо Йовов се разминаха с второ попадение за своя отбор след подаване на Зе Соареш. Йовов в 44-а минута получи хубав пас, но се засуети и пропиля добър шанс за гол.

Минутка по-късно Йовов центрира и Гонзо с превързана глава отбеляза втори гол за "сините".

След почивката Левски здраво сгъна Вихрен и футболистите на Емил Велев имаха 2-3 много добри ситуации за трети гол, а най-фрапантният пропуск бе дело на Жоазиньо.

В 66-а минута Мануел Лоренцо от гостите пък излезе сам срещу Георги Петков, но пропиля златен шанс за изравнително попадение. Шест по-късно обаче Десислав Русев не сгреши, след като бе изведен на голова позиция и хладнокръвно реализира.

Няколко минути след попадението на Вихрен Зе Соареш пропусна от чиста позиция. В 80-а минута вратарят на гостите Лучини спаси опасен удар на Гаджев от фаул. Две минути преди края на редовното време, влезлият като резерва Георги Христов отбеляза победния гол за Левски.

Съставите на двата отбора:

Левски: Петков, Миланов, Рабех, Бистрон, Вагнер, Сърмов, Да Коща, Йовов, Зе Соарес, Г. Иванов, Жоазиньо
Вихрен: Лучини, В. Георгиев, Павлов, Еламе, Петров, Еривертон, Зографакис, Маладенис, Сантош, Паеш, Русев

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

rumenn
09.03.2009 08:21

браво на христов тои е добьр футболист дано по скоро го покаже *thumb_up*

lubo_krika
09.03.2009 03:41

Гледам ви коментарите днес и се чудя как може да има толкова неграмотни хора,които публично да показват невежеството си и най-вече завистта си.Вместо да напишете нещо наистина смислено вие само гледате кой-кого да обиди с нещо.Но какво да се прави наистина-нацията ни си е такава-ФАКТ.

lubo_krika
09.03.2009 03:37

цесекари вместо да плюете Левски погледнете и малко други първенства,където грандовете с мъка бият по-малките отбори.Това може само да ни радва,защото показва,че няма само 3 клуба в българското първенство-Левски,ЦСКА и Литекс.Нашето първенство отдавна ми стана скучно за гледане,защото не се дава път на по-малките клубове за някакво развитие.Не успях да гледам днес Левски,но резултата ми показва,че може би има светлинка в тунела за малко по развито и оспорвано първенство.Вместо само да се плюете и да показвате колко сте невежи в изказванията си,пробвайте се да погледате примерно испанското първенство,където и последния отбор може да препъне първия.Тогава евентуално може и да се зарадвате на отбори като Вихрен за 2-та им гола днес срещу Левски.

lubo_309
09.03.2009 00:40

колкото и да си говорим ние няма да направим футбола по-добър. хората от които зависи отдавна доказаха, че в главите си имат само типки, цици, дискотеки, коли и пиене. за нас остава да се радваме на това което покажат. да наистина футбола ние е трагичен, но това е в цяла бг. ако шампиона ни влезе в шампионската лига поне 3 пъти за 5 години може и да вземе точка. но до тогава само ще се лаем като кучета. поздрав за всички фенове с победата, а тези които ги е яд че сме били да си припомнят, че и ние не сме се радвали много на техните победи, но това е живота. ако винаги става това което искаш, значи не живееш в бг *stop* колкото и тъжно да е това е самата истина. комунистите ни управляват вече 65 години. и поне още толко няма да се оправим. дано поне да ги махнем тях, но ме съмнява

lassitar2
09.03.2009 00:13

Много ми е чудно,защо като гризнахте дървото от Пирин,мълчахте като бити г...ве,а сега плямпате като за световно.И ако Манекенчето вкара гол за Ман в последната минута и донесе победата на отбора,тогава всичко ще се биете в гърдите че Митко е най-добрия футболист,но няма и през ум да ви мине че е късмет.Иначе нашето е късмет.Ами за това са 90 мин чорбари жалки...Няма значение дали в 1-та или 90 вкарваш..Важното е да победиш..Ние това правим..И добре че Беласица са ваш отбор,иначе сигурно и с тях щяхте да берете ядова.Наистна е жалко да си чорбар.. Само Левски

Docker
08.03.2009 23:49

Е каква публика да има на стадиона на чорбата,като всичките им фенове са в провинцията.

screama
08.03.2009 23:25

Хахах.. Всички сте мноооогооо смешни!!! Бг футбол няма и не само заради некадърността и алчността на шефчетата на клубовете ами и заради "фенове" като вас. Вижте как в чужбина всички се подкрепят и уважават пък вие само се псувате *sick*

mario1914
08.03.2009 23:25

Винаги съм казвал,че България не е Европа и никога няма да бъде,но за добро или за лошо-това е НАШАТА държава и ние трябва да я приемем такава каквато е.Най-вече футболното ни първенство,Левски според мен игра слабо(с този треньор-нормално)как може леваците от Сандански да ни вкарат 2 гола?Но въпреки всичко вървим напред,отбора на Левски ми прилича на героите от САЩ 94-играем "организиран хаос".....т.е.нищо,но....все пак побеждаваме.Хубаво е,че вървим напред,но....докога с тази игра?С този треньор и с този президент?

MeToDueB
08.03.2009 23:17

lubo лумпени има и от двете страни .. все пак сме в България и манталитета ни е такъв ... но все пак съм на мнение, че в процентно съдържание, лумпените фенове на Левски са много повече, от на който и да било друг отбор ...

winnera_
08.03.2009 23:11

Добре разбрахме че сте вярна публика но на какво? Вижте колко са зле измислените ви герои нямат атака с повече от 3 верни паса и това ако са претенденти за титлата ... имахте един Домовчииски продадохте го и сега какво пак Гонзо които обиколи всички низши лиги из Европа и всички се убедиха че не става за футболист а като се върна тука го направихте все едно сте купили Руни *stop*

lubo_309
08.03.2009 23:00

кога феновете на левски са ходили на мач да се сбият бе. ти експерт методиев ходил ли си в студентски град преди мач левски-цска? ще ти кажа, че от две съседни заведения се показват феновете на двата отбора, а посредата има 10 полицая. ако стане бой от полицаите няма да остане нишо, защото от двете им страни има по над 50 човека. и последния голям бой ако си забравил,( щот от предните ти коментари се убедих, че или си с много къса памет или си с червени очила, а май и двете) беше до фенклуба зад ндк. тогава направихте засада и после тъпите барети биха наред и малки деца. а коя публика се би на финала за купата на бг? да не би ние да сме играли тогава? да не би ние да взривихме наша фенка? а кой публика уби с бомба собствен фен? това е червената измет!!! такива сте били и такива си оставате!!! само левски до гроб

UltraBlueHool
08.03.2009 22:51

Методиев нека си спомним вашата публика 2007 когато водехте сас 7 точки и изостанахте сас 8 последствие изтарвахте титлата.Нека си спомним как направихте рекорд по наи малко посещтаемост на мач в БГ само 4 души които скандираха КУРВИ КУРВИ извиняваи ако вашете фенове са нещо повече от на Левски феновете ми го докажи. И още нещо да добавя за Великата ви публика която ходи по мачове да вика против Левски но и не ходи на самите собстени мачове.Това е Ц(*ка дами и господа една кочина и свинщина.Гледаите си вашата чиния когато станете 1-ви пак пишете

winnera_
08.03.2009 22:46

Късметлии сте си кво само коментирате колко сте били добри *evil*

Doktorut
08.03.2009 22:32

Супер смешно е да се приказва че Левски имали късмет в този мач при условие че имаха поне 10 голови положения, а Вихрен от 3 вкараха 2 гола.Но това естествено е плод на чорбараска комплексарщина и няма нужда да се коментира повече.За мен е добре че в България все по-често отбори от дъното успяват да внасят интрига в подобни мачове,защото това безспорно вдига класта на първенството!За съдии смятам че няма нужда да се коментира.Всички гледаме западните първенства и виждаме какви грешки се правят и там!!!

MeToDueB
08.03.2009 22:27

каква публика имате вие бе .. със селски манталитет.. отиват по мачовете за да се бият и да псуват, а не да гледат отбора си .. Най-смешната публика е тази на Левски. И нека си спомним как псуваха Гонзо в началото на сезона, когато не можеше да оцели вратата от 1 метър .. а сега в последно време отбеляза няколко гола и вече фенчетата на Левски са готови да му духат .. едва ли не .. :? Не е ли така. Викаха оставка на един, на друг треньор .. смениха овчи глави, други разни и в началото пак псуваха и настоящия си, но сега отбора взе две, три поредни победи и него ще го направят цар, и след седмица две, като загубят някой мач, пак ще почнат Гонзоо .. ти такъв и такъв, Кокал и такъв и такъв .. оставка ..ьхахьа смешна работа. Ние от ЦСКА никога не сме си мразели футболистите и никога не сме си мразели треньорите. Кога сме викали оставка ние на футболистите, които обичаме.

siboko
08.03.2009 22:23

Ние от ЦСКА не злобеем заради късметави защото не сме злобари като вас.Просто ви се надсмива ме защото сте много смешни и жалки.

Adrian000
08.03.2009 22:18

LucHo_GoNzaLez , аз ще ти кажа ние имаме публика ,която без значение какъв е резултата ни подкрепя и днес се видя на такъв мач дойдоха над 3000 фена ,а на мачовете на ЦСКА едвам се събират 1000 ,които като ви вкарат гол почват да псуват наред и да си освиркват отбора ,ето това е разликата ! Левски винаги играят за своята публика ,която е готова да умре за тях!

Adrian000
08.03.2009 22:15

BELETSA
, а ти ми кажи колко пъти трябваше да изгонят оная маймуна от Вихрен?! Съдията ни бил подпирал ,след всяка победа на Левски все това говорите без начение дали е с 1 или с 10 гола разлика, знаете ли вие сте едни гадни завистници знаете ,че комунизма няма да се върне да ви дава 9 поредни титли и ви е яд ,защото виждате ,че Левски е с поне 2 класи над ЦСКА. Да не говорим ,че не Левски ,а Вихрен бяха подпирани от съдията поне 3 жълти картона им спести да не говорим ,че оня Елано ли е къф още през първото полувреме трябваше да е аут!

KILLna7
08.03.2009 22:02

Така чорбарите и цесекарите отговорете на един въпрос:С какво смятате че цска е по силен от левски?

maxim_10
08.03.2009 21:59

е чорбета като твърдите че сме победили с късмет ще ви кажа само едно КЪСМЕТЪТ ОТИВА ПРИ СИЛНИТЕ.

KILLna7
08.03.2009 21:59

Е поне сме победили.Тея пък вихрен много се нахъсали.Важното е победа след победа и май месец да се реши кой ще е шампиона.

siboko
08.03.2009 21:58

Не мога да разбера защо се карате едни на други.Нима ще промените нещо със това. Съдията бил помогнал на Левси. Ами то във повечето мачове е така.И какво от това, на феновте им се късат нервите и нищо не могат да променят.Сега го слушам ония измислен треньо кокала казва колко силни са били, направо да се пукнеш от смях.

RangerSS
08.03.2009 21:48

Ей какво е приятно и двата любими отбора да бият в един и същи ден,особено като вечните съперници се излагат срещу смешници (наздраве за Мирън и Пирин).За Методиев - ти нададе вой сякаш ТБИ АПФГ е от ранга на Бундеслигата и Премиърлийг ве мен - тук е България,кой да е шампион - само Сините.

AviMC
08.03.2009 21:46

MeToDueB,когато ЛЕВСКИ допуснат 2 гола/но побеят в мача/ - се мъчат,така ли?Когато пък победят с над 3 гола разлика - са подпирани опт съдиите,така ли?
Е братле,на вашите червени тикви не може да се угоди!
Гледайте си вашето отборче,и не поглеждайте към ЛЕВСКИ-той си е на нас-сините фенове ЛЕВСКИ

pleven94
08.03.2009 21:39

Е през чорбар вече си яде л*йната от яд *lol* *lol* а другите не ги знам ..

bacardy_breezer
08.03.2009 21:33

ммм така е най-сладка победата , като знам как се нервят чорбарите са много готино ми става *joking*

lubo_309
08.03.2009 21:33

на тия дет смятат, че вихрен са били по-добрият отбор на терена ще кажа, че и нашите момчета бяха по-добрият отбор на жозе алваладе ма накрая лапнаха 5 шведски салама *joking*

bajanaka_
08.03.2009 21:32

кр1со ще ти сера в устенцата ве да умреш от запек ве говедо!

kr1s00
08.03.2009 21:30

Бажанака в сол да се удавиш ..
тоя негъра от вихрен много оборотен го дава бе .. откъде се пръкна баси маймуната.

САМО ЛЕВСКИ

bajanaka_
08.03.2009 21:28

Вихрен ва надиграха с човек по малко ве ей ехооо подуене слезте на земята

Getcatta
08.03.2009 21:27

Някой знаели, колко гола е вкарал Гонзо с бинтована глава и защо?
Aз нямам обяснение т.е имам, ама не искам да го обиждам, те и без това всички в този отбор са за дружеството на анонимните ....

MeToDueB
08.03.2009 21:27

шш тренди .. не говори така за безспорния шампион на България ! Шампиона на България толкова ли смешен трябва да бъде ??? Да пада постоянно на Европейската сцена и да се мъчи срещу последните отбори в класирането ?? Егати и шампионите честно .. никога !

bajanaka_
08.03.2009 21:27

ей пълни късметлии сте ве смешници цяла българия ва видя кви сте боклуци

trendi
08.03.2009 21:25

цска е кочина оле Левски шампион шаляля о левски шампион шаляляля айде сега бе чорбалани гадни айае бе говорете бе ще сме парви ей Купата ще гледате през крив макарон Само левски и още едно наздраве сас пиринско

pleven94
08.03.2009 21:24

Отличен мач направо ми направи кеф да гледам а за чорбарчетата дето тръпнеха и чакаха Х-а да им е гадно !

BELETSA
08.03.2009 21:22

Хайде да видим има ли реалисти - не заслужаваше ли Живко Миланов червен картон за крошето без топка? Или съдията пак не е подпирал Левски???

MeToDueB
08.03.2009 21:20

хаха отново с късмет, но поне гледахме два равностойни отбора и мачът беше горе-долу интересен, за българските стандарти. 1 път Левски ще победи с късмет, втори път пак, но на третия ще се изложи .. не става винаги с късмет *wink*

lubo_309
08.03.2009 21:08

е като знаеш, че е играл, сигурно знаеш, че има и голове за националния. някои решителни. а пишеш глупости. просто не те разбирам. иначе аз съм 86-ти набор. споко. мен не ме е срам от това.

MeToDueB
08.03.2009 21:05

много добре знам, че е играл в националния отбор, но никога нищо значително не е правил в националния отбор ... и след, като видя, че е играч втора ръка и не става за тоя национален отбор и се отказа .. Аз гледам футбол и играя цял живот .. 96ти набор може да си ти . но не и аз

lubo_309
08.03.2009 21:01

а имежду другото къф е тоя експерт бе админи. тоя нз кой е играл преди 8-9 години в национала, пък бил експерт. *joking* то и аз съм набор на първата чикия на гонзо ама поне 1-вия мач на левски дет съм гледал е 7-1 с/у червената кочина *sick*

lubo_309
08.03.2009 20:59

батка явно не знаеш че гонзо е игал за националния отбор. явно си набор 96 и когато гонзо играеше за националния си ходил прав под масата. кво да ти кажа освен че се сещам за едни квалификации дет играеха и бербо и гонзо. тройчо беше тренер. и резултата от последния мач дет се сещам беше 6-0 в чехия. ама ти тогава си учил азбуката. кво да се прави

MeToDueB
08.03.2009 20:40

голмайстор с 5 гола ??? Аз го мразя, защото се прави на голям футболист .. не за друго, а се мисли за добър .. а е добър само на карти, но не и на футбол. Дразни ме походката му в стил "Господ" или някакъв шеф .. и 100 гола да ни вкара, пак си остава един посредствен футболист, който може да отправи удар към вратата, единствено в българското първенство.

Беше при Крум Савов миналата година и даваше интервю и нещо стана въпрос за националния отбор, Крум го попита би ли играл някога за националния отбор и защо не е играл до сега, а той каза, че му е под достойнството да бъде резерва на някой, дори на Бербатов ... смята се за Ван Нистелрой сигурно .. не знам *joking*

lubo_309
08.03.2009 20:39

те чорбарите го мразят гонзо не за друго, а защото им вкарва толко лесно гол, колкото и вкарва литър водка в биад. още се сещам как едно въгленче от защитата им се спъваше само като го види от близо. *joking*

bacardy_breezer
08.03.2009 20:34

leketoo за тва ли сички чорбари го мразите в червата?Щото колкото пъти ви е вкарал гол ти толко чикий не си набил ..... Гонзо е икона за Левски и тоя сезон голмайстор на АПФГ *devil* Колкото и да не искате тва ще стане факт.Гонзо бележи всеки мач ,а някой пъти дори бележи 2 или 3 пъти *stop*

leketoo
08.03.2009 20:29

Великият отбор на Вихрен вкарал гол ощюе в 3 минута!!! *joking* Гонзо винаги ще си намери работа дори и да не е във WC-to. Може да играе дърво във Властелинът на пръстените примерно. Аз по трагичен нападател не съм виждал. Къде ли не го пускаха да играе Франции и Турции, ама като не става и не става. Върна си се тука, ще бие дузпички на грандовете от провинцията, няма да му дигнат някоя засада и ще чупи стоики в Биад! Това е нападението на WC-to. Вкарал гол на Вихрен........баси героизма!!!

MeToDueB
08.03.2009 20:23

Гонзалез си е залязъл отдавна *wink* той въобще не знаеше какво направи .. след удара се завъртя, като пумпал, за да види на къде е насочил топката, и тя взела, че влязла във вратата *joking*
Гонзо е един анонимник в Европа, но за Левски е бог безспорно, защото се ръга, бута и от време на време го удари топката и влезне във вратата

pleven94
08.03.2009 20:20

Искам да кажа на такива лекенца че "Гонзалес" изобщо не е залес Хах Майч много му върви с превръската , иначе стойностен футбол и от двете страни .