ЦСКА ще има лиценз, а играчите по-ниски заплати

16:46
ЦСКА ще има лиценз, а играчите по-ниски заплати
Изпълнителният директор на шампионите ЦСКА Венцислав Живков обеща, че всички задължения на "червения" клуб ще бъдат изчистени до 31-и март, когато е крайният срок за подаване на документи за получаване на лицeнз.

"Всичко с лиценза на ЦСКА ще бъде наред. Действително клуба дължи пари на Емил Гъргоров. Той е завел гражданско дело, с което осъжда ЦСКА да му изплати тази сума. Няма да има никакъв проблем с него. Ще му бъдат изплатени парите, както и всички други задължения, които имаме към бивши треньори и играчи на "червените", към други клубове и към държавните институции за да вземе клубът лиценз. Действително фирма "Титан" не е много наясно с нещата, които се случват във футбола, но мисля, че до една година ще влезем в час. Не действаме като пожарна команда, а имаме квалифициран екип и план, по който работим", коментира Живков.

Относно завършването на сделката за закупуването на "червените", изпълнителният директор на клуба Венцислав Живков заяви:

"Легализиране на договора ще има, когато Комисията по защита на конкуренцията се произнесе и тогава договорът вече ще е в сила. Срокът може да е една седмица, може да е и един месец."

Според новия шеф в "Борисовата градина" заплатите на футболистите са изключително високи. "Възнаграждението на футболистите е голямо в сравнение с другите клубове. Точно затова ръководството на клуба изисква такива резултати, които да оправдават техните пари. На фона на тази криза мисля, че заплатите са прекалено големи, но драстични намаления няма да има", допълни още шефът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

onzzy
09.03.2009 20:40

по триста лева и купони за храна *lol*

footskater_sam
09.03.2009 20:13

Тва са си пълни простотии фанет не земат се стегнат да зеем да напраим едно яко участие в УЕФА не да ми се излагат тука дължи пари на играчи на стриптизьорки кой го боли ако иска и на баба му да дължи.

gaby98
09.03.2009 20:12

Майцу им полюбим,овой отборче,сал цирк они праят.воеводите ке ги ебат туже круга

fggg
09.03.2009 19:43

Изприказваха се мнооооогг0 глупости.ЦУРА обаче пак е на магистралата

didi5959
09.03.2009 19:30

Разбираемо е да се бавят с плащанията. Все пак всичко трябва да е ясно защо плащат и къде отиват парите. Този Лупи се е постарал доста да обърка всичко. Чудя се защо му се позволява още да обърква нещата.
Дано по-скоро влезнат в час с бъркотията която им завещаха за да могат оправят клуба. ЦСКА не заслужава положението ,в което са изпаднали.Този клуб трябва да печели титли и да гази чужди отбори в турнирите. Пожелавам и успех в деянията.