И в новото първенство ли ще наказват Славия, когато левскари трошат седалките?

15:35
И в новото първенство ли ще наказват Славия, когато левскари трошат седалките?
Кралят умря, да живее новия! Първенството на "А" група завърши, да живее новото! Който крал точки и предимства крал, който спал, да не е!

Да, ама не! Защото не ни се иска след европейското пак да гледаме микса от театър и футбол. Който желае да ръкопляска на театрална постановка, нека ходи на ул. "Раковска", на който са му нужни футболни емоции и вълнения - на стадиона.

Представете си колко гадно ще е, ако си купите билет за някоя постановка, а актьорите си сложат две вратички на сцената и почнат да разцъкват футболче или пък решат да се кефят на "всеки лаком за гол". Същата гадост е, когато има театрални прийоми във футбола и най-вече задкулисни действия.

Никой не обърна внимание, например на една хитра, задкулисна хватка - Левски бе наказан да играе пред празни трибуни за срещата със Славия. На пръв поглед, справедливо решение, в ущърб на Левски!

Да, ама не! Защо, ли?! Ами, много просто, "София-Запад" и още няколко фракции от "сините" фенове обещаха, че ще се вдигнат срещу ръководството на Левски на мача с ЦСКА. После поясниха, че "вечното дерби" не е най-подходящата ситуация, защото "чорбарите" трябва да бъдат бити навсякъде, при всяка възможност. И "сините" ултраси поясниха, че голямата атака срещу Батков и Вили Вуцов, в защита на Мъри Стоилов, ще бъде в последния двубой на "Герена".

Да, ама не! Понеже БФС попречи на замисления план, като лиши Левски от публика за срещата с "белите". Така в случая тима на Вили Вуцов бе улеснен, а големия ощетен се оказа Славия, тъй като при особената, ненормалната обстановка, която щяха да създадат запалянковците на Левски, "белите" биха могли да вземат нещо от тази двубой. Така в крайна сметка левскари трошиха седалки на "Българска армия", а наказани са славистите. Смешно, нали?!

Искате ли да се обзаложим, че ЦСКА в първите два домакински мача ще има лесни съперници?! А, разбирам нежеланието ви за облога, защото ЦСКА също има влияние в БФС и програмата ще бъде натъкмена така, че докато играят евромачове и докато търпят наказанието на БФС, да срещат възможно най-удобните противници.

Така че, стига микс от театър и футбол, стига задкулисни действия, нека си гледаме поотделно. Защото продължи ли се с поклоните и реверансите към грандовете ни, които падат като гнили круши извън Калотина, ще се стигне до още по-празни трибуни по българските стадиони. А малцината изнервени фенове, вместо да ходят на мачове, ще си уреждат битки на паркингите около стадионите. Така, както се млатиха в Сандански "запалянковците" на Локо (Пд) срещу привържениците на ЦСКА!

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

beto
20.05.2008 18:58

С това бяло ръководство ако ще този мач да се бе играл в задният двор на къщата на Венци Стефанов Левски пак щеше да спечели.Славия от години се е превърнала в синьо-червена подлога и това се видя красноречиво и в този мач.А Венци Стефанов говори ли говори.И обещава светло бъдеще по подобие на един друг човек, който обещаваше чудеса в рамките на 800 дни.Но нека си говорят.И на двамата вече никой не вярва.Защото нито положението в страната се промени, нито пък Славия направи нещо значимо.Този отбор се е превърнал в "Капалъ чарши" където единствено далаверата и изгодата имат значение.Господин Стефанов стига петнихте свещеното име на Славия.Предлагам да го промените на ФК Моабет сеир или ФК Далавер кириз.И двете ще му подхождат много.Изборът е ваш

BoBi_Levskara
20.05.2008 17:32

пффф наказанието било в ущърб на Славия това е най-големата глупост където съм чувал.Славия играха толкова безхаректерно и без никакво желание да вземат нещо така че и със и без публика Левски с клааси над Славия

sersema
20.05.2008 17:21

Почти с всичко съм съгласен освен с това, че г-н Тасков ( моите уважения ) нарича тази групичка наркомани, алкохолици и дебили ( софия запад ) фенове!! Това не са фенове!! Тези "хора" във всяка нормална държава щяха да са в затвора ( където им е мястото )!! Заради такива като тях стадионите ни са празни, а не заради качеството на футбола!! Лошото е, че всеки футболен отбор има такива групичка дебилизирани "фенове"!!! Ако се премахнат тези около 2000 "фенове" от българските стадиони, пак ще се радваме на футбола!! Пак ще можем ( нормалните истински фенове ) да подкрепяме любимите ни отбори без да се страхуваме, че може и да не се върнем живи и здрави от стадиона!!