Вили, не се ежи, не се мери с ЦСКА!

16:37
Вили, не се ежи, не се мери с ЦСКА!
На "Герена" издигнаха плакати срещу Батков, Вили Вуцов и в защита на Мъри и Наско. Вместо да помисли как реално, с действия на футболен треньор да спечели любовта на "сините" фенове, по-малкият син на Иван Вуцов се повдигна на пръсти, напери се, изправи се срещу ЦСКА и демагогски размаха показалец.

ЦСКА нямат 2 лева, Левски е по-богатия клуб, с по-добрата организация", присмя се Вили и прати 31-кратните шампиони на България в шеста глуха. Или поне така си помисли, че е сторил.

Всъщност, Вили си дава сметка, че все още е доста малък да се изправя срещу ЦСКА и да хули най-успешния ни клуб. Но го прави, защото като не може да се мери с някого по успехи, трябва да компенсира с ежене. И Вуцов-младши накокостържи перушината си срещу ЦСКА!

Вили, хубаво се репчиш, ама какво си постигнал в своята история?!
Че, ако се вземат под внимание успехите ти, ще се окаже, че трябва да спазваш уважителна, километрична дистанция от "червените", които имат два полуфинала за КЕШ, един полуфинал за КНК и над 50 купи, само от България.
Вили, осъзнаваш ли, че нямаш право да вдигнеш поглед към ЦСКА, камо ли да се мериш с 60-годишния клуб, да му се присмиваш, да го хокаш. Защо се ебаваш, защото ЦСКА счупи рекорди и дръпна "само" с 16 т. пред Левски, ли?!
Вили, не прибързвай като лудо пале пред майка си, или по-точно пред татко си. Нека видим първо какво реално ще направиш от треньорската скамейка на "Г. Аспарухов" и тогава ще преценим дали ще имаме основание да вземаме под внимание вербалните ти атаки. Първо се докажи като треньор на "Герена", след това се опитвай да дерибействаш на стадиона в "Борисовата градина"!

За жалост, по подобие на Вили, се изцепиха и от управата на Левски. Нагло, брутално, безцеремонно, та от сега да стане ясно, в чий двор ще пее петела през идващия шампионат. Уж някак си небрежно, от "синия" лагер пуснаха Декларация, в която обясниха, че ПФК Левски добронамерено, в писмена форма е предложил, седалките в сектор "Б" на ст. "Българска армия" да бъдат демонтирани, за да не бъдат трошени във "вечното дерби". Значи, ако са били демонтирани седалките, феновете на Левски са щели да се държат като ученолюбиви ученички, нямало да трошат!

Подозирам, че за следващото дерби от Левски ще се застраховат с друго "добре обмислено" предложение - предварително да се разглобят и изнесат светлинното табло в сектор "Б", козирката, или един от стълбовете за осветлението на "Армията", защото и на тях може да се погледне като обект за "синя" агресия. Да, така е, живеем в България, страната на чудесата. Където се получават факсове от УЕФА, че на стадионите трябва да има седалки, и всякакви други удобства, обаче от евроклуба от "Герена" са на друго мнение - нужно е да се премахват всички глезотии за зрителите!

Е, нека приемем, че сега е времето Вили и Левски да се ежат, да се изцепват, щото после може и да няма защо!

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bradata63
26.05.2008 15:48

Защо бе Любчо,защо Вили да не се ежи на ЦСКА-то

pafata
23.05.2008 10:02

Наистина нямаше нужда от тази статия. Само три прости въпроса: Какви успехи имаше Мъри Стоилов като треньор преди да дойде в Левски? Колко седалки са били чупени на дербито, когато е играно на "Васил Левски"? Никога ли червените не са чупили седалки на Герена?
Вили Вуцов може и да не е съвършен, може и да не го харесвам, но все пак е много по-добър от онази примадона Младенов, която постоянно реве против съдиите, мафията и глобалното затопляне...

AHM
23.05.2008 09:44

Ако ще пишеш за футбол поне малко се опитай да бъдеш обективен. Голям клуб е ЦСКА и с още по-големи успехи, е сигурно е бил някога. Аз не знам за футболен клуб, който с основаването си да бъде "служебно" вкаран директно в "А"-група под благотворното влияние на Народната армия. И преди да напишеш поредната глупост за българските отбори се замисли дали благодарение на титаничните международни успехи на ЦСКА в последните 15 години щеше да започне в 3-тия кръг на шампионската лига тази година.Поне прескочете групите на УЕФА и донесете някоя точка за коефициента на България.

BoBi_Levskara
22.05.2008 23:55

Вили се бил заял с ЦСКА е и ? Какво от това? Защо някой не написа статия и за изказването на Стойчо Младенов след мача Вихрен-ЦСКА ?
Той тогава каза че е сигурен че мафията ше подпомага Левски ? Той се заяжда и Вили му отвръща !!!

Spider17
22.05.2008 23:41

Абе тоя май е на щат към ПР отдела на ЦСКА

beto
22.05.2008 23:23

Ой ой ой!Много шум за нищо.Вили Вуцов нямал спечелени купи и медали.Е как ще има,като в България ги печелят едни и същи отбори а той не им е бил треньор до сега .Но ако не беше той никога нямаше да разберем,че Лусио Вагнер, Ричард и Омониго Темиле са кадърни футболисти.Защото точно ной им даде шанс да се докажат в Черно Море.И единият стигна до нашият национален отбор а другият до нигерийският.Вили Вуцов крепеше "Моряците",когато нямаха президент и благодарение на него те не отпаднаха тогава.Пак същият този Вили вуцов направи от скромното тимче на калиакра претендент за А група.А ако не бе съдията тима от Каварна щеше да бъде и на финал за купата на българия.За мен това са доста добре подплатени успехи.Левски нападнал ЦСКА.Ми отговориха на глупостите на Стойчо.А със същият този Стойчо Младенов е свързана една от най срамните загуби на нашите национали.Всички знаете коя е тя.А колкото до футболното хулиганство и аз не го подкрепям.Колкото по бързо се спре с него толкоз по добре.А за това трябва да се дадат по големи правомощия на полицаите.

Spider17
22.05.2008 23:06

Чета и не вярвам. Досега в сайта хубавото беше, че се стоеше надалеч от типично фенски статии. И сега изведнъж все едно, че гледам Жоро Атанасоглу от Спорт1. То хубаво, ама сложете и някой да пише нещо добро и за Левски.

almighty
22.05.2008 22:03

"Билет за правостоящи " ! Какъв грездей търсеха тези седалки там ?
и вие като видяхте 4е има седалки ре6ихте за6то да не ги махнем тъй ли
може и да сме падали ама не сте ни били постоянно което зна4и 4е дух1т на партията майка ни закриля или пък вие не сте толкова силни колкото си мислите
относно турнирите вие не игахте вие се у4ехте на футбол а и дори в ма4овете без зна4ение ни6то не направихте ами си паднахте както обикновенно ние поне ииграем за победа и това 4е бихме Ливърпул може само да ви е за урок
а относно реализираните футболисти в европа Колко футболисти реализира левски за последните 20 годинии колко реализира ЦСКА.Все пак нали мерим сили след 1989г.

soul_soul_x
22.05.2008 21:53

Човекът, написал тази статия, по мое скромно мнение трябва да бъде изхвърлен от този сайт като автор на новини...

almighty
22.05.2008 21:44

tsetso от блок 67 ил не ти изнася да си спомни6 за да не стане ясно к1де ти се крие мъката-появи се отбор който вече няма6е да ви позволи вие да прибирате всички класни играчи

tsetso_b_67
22.05.2008 21:36

almighty , "пари в ЦСКА може и да няма сега но винаги 6те има кои да купи отбора" .

tsetso_b_67
22.05.2008 21:30

BlackDiamond , С какво ви е помагала партията майка в евротурнирите ли ? Ами с това , че всичко кадърно се пращаше на армията. С Указа си за създаването на ЦСКА , БКП пише , че създава отбор , който да събира всички български таланти , които да се противопоставят на капиталистическите отбори и да представят страната. Сега ясно ли ти е ? Ако не ти е ясно , да ти помогна още малко. Всичко кадърно се изпращаше на армията , затова и се славите с най-яловата си футболна школа в Европа. Няма отбор като вас , който да е произвел толкова малко реализирани футболисти !Иначе по кражбите на таланти сте признати за едни от топ 5 на Европа.
Ще ти го обясня и още по-просто , защото си личи , че си тъпо парче ! Правим състезание ти с на баща си жигулата , а на мен ми дават от партията Мерцедес. Аз печеля , даже отивам и на международни състезания . И като съм толкова добър шофьор с какво ми е помогнала партията ?

almighty
22.05.2008 21:20

аве ей говеда сини айде да мислите преди да напи6ете не6то
Първо: след 1989 година не сте пе4елили постоянно титлите и купите на България за да се оправдавате сега с партията "майка"
Второ: като не искате вили недейте го за6титава когато той се изказва без да го питат а и без на някой да му пука за мнението му
Трето: пари в ЦСКА може и да няма сега но винаги 6те има кои да купи отбора.А пък вие о6те ли си мислите 4е батков дава парите или п1к взима ре6енията в Левски.Щото малко трудно един адвокат може да храни толкова много свински гърла освен ако не е престъпника Чорни
Четвърто: за счупените седалки на Армията.Явно малко ви надуха шушоните в Европа и за това не рабрахте какво е европейско поведение,но не се притесняваите и втори п1т 6те има (надявам се).И ако о6те не сте разбрали вие не сте играли с/у големи отбори- те си играха с вас.И работата не е само да влезе6 в групите на ШЛ ами и да излезе6 с достойнство.

Aintrachter
22.05.2008 21:08

Тая статия да не е писана след престой в Турция ве майна ?
Базикът настрана,много еи такива "фенчета" се навъдиха,а Вили Вуцов демонстрира самочувствие след точка на "Армията"(не е много ясно след като ги няма комунистическите боклуци да ви спонсорират какво общо имате с Армията).И реално погледнато - вижте си селския стадион с клатещите се седалки и благославяите сините от сектор Б че ги строшиха,че заспалото ви ръководство няма да пренасочи част от финансите ви в подобряване на инфраструктурата,а ще купува Гъргоров за n-ти път.И следващият път като решите да се фукате с дебилната си соц-история поне посочете единственият ви успех след прехода,който е в мач без значение на "Анфилд".

JoeDemby
22.05.2008 20:45

еи BlackDiamond ако Левски беше допуснал още 1 гол,ама не го допусна нали..и не е въпроса в това..а че си влязоха в групите и играха с/у едни от наи-големите отбори в света а цска..ако влезе в ШЛ,което няма да стане маи маи или пак 6те трупнете до 96 мин маика ти има мн да пере

Ton1to
22.05.2008 20:28

Много смешна тема!!!Любчо само щи кажа виж колко пъти Левски и колко пъти цс*ка е печелил "вечното дерби" !!!

drumara
22.05.2008 20:00

Добре че направиха този клоун треньор на Левски Така 32-та титла на ЦСКА ни е кърпа вързана

OnlyInter
22.05.2008 19:58

Виждате как една тъпа и безсмислена статия предизвика след себе си още много тъпи и безсмислени обидни коментари. Апелирам към редакторите на отдел Медия да контролират малко повече нещата и да не допускат повече такива неща.

bai_torbalan
22.05.2008 19:55

Вместо чорбата да се радва че са им строшили седалките те само мрънкат погледнете от добрата страна единствено ако са изпотрошени ще ги подменат тия седалки от преди сто години

BlackDiamond
22.05.2008 19:43

Manower, когато говедата започнаха да чупят седалките в сектор Б на Българска Армия, какво направи полицията??? СКРИ СЕ в тунела!!! Така че и на Васил Левски да беше мача - контрол за съжаление няма! Даже вте агитки да бяха решили да се сбият, нямаше кой да ги спре.

tsetso_b_67, само да те светна, че европейските успехи на ЦСКА са били преди 1989 год., по времето на комунизма, но "партията майка" както ти я наричаш, да предположим, че има начин да влияе в/у бг първенството, но няма начин да влияе в европа! Така че престанете да се жалвате, че сте били по-силни, но "партията майка" ни е уреждала титлите. Просто сме си по-силни!, колкото и да ви боли от това.

Не помня кой беше споменал нещо за успехите на Левски в групите на ШЛ, но ако не знаете, ако бяхте допуснали само още един гол, щяхте да изравните отрицателния рекорд за всички времена!

Накратко, Говеда, мълчете, че сте жалки. Та и ви личи. Няма да ви напомням, колко трофеи имате тази година.. и сами си знаете

FLY_I
22.05.2008 19:35

ами ако те сравним теб със вили

emilski
22.05.2008 19:04

Вили си е глупаво хленчещо момченце ,което като няма какво да направи започва да хули по ЦСКА !Гледаме висша лига ....къде се демонтират седалки :.....) глупаво предложение като самите тях!

OnlyInter
22.05.2008 18:40

До сега почти не съм писал коментари нито на статии и анализи, нито на мачове, но това просто ме шокира. Цецо, напълно съм съгласен с теб, това писание е най-малкото безсмислено, фенски написано и още повече се вижда, че поражда нови конфликти на темата Левски - ЦСКА. Направо се чудя, как може да е допуснато изобщо до сайта.

tsetso_b_67
22.05.2008 18:35

Тази статия я обявявам за "Най-тъпата статия " писана тук. Защо Вили Вуцов да няма право да изразява отрицателното си мнение и какво общо има той с чупенето на седалки в порутения стадион на ЦСКА ? Къв е пък тоя умник който е писал в стил Георги Атанасов , та да дава квалификации за качествата на Вуцов ? Чудя се как се е допуснало появяването на този долнопробен материал тук .
Айде да гледаме какво става след 1989 година до сега , когато я няма партията майка да праща всичко кадърно в ЦСКА. Какво постига в този период единия и другия отбор ?
Колкото и да е неприятно на чорбарите Вили Вуцов е прав , в ЦСКА няма пари и чакат като някоя евтина проститутка някой балък да ги купи. Чакат и се оглеждат с надежда. Май ще вървят като подарък с Кремиковци ?

Kolio_Piandeto
22.05.2008 18:21

но няма лошо ... мислете си че сте по-велики и по-добри от нас ... мечтите са безплатни

Kolio_Piandeto
22.05.2008 18:20

ехх .. ако типсъра не беше чорбарче ... може би по-реално щеше да я напише тая тема

Manower
22.05.2008 17:47

А това за седалките, Левски искаше да играят мача на "Васил Левски", защото там много трудно може да се трошат и много по-лесно се контролират агитките! Айде като се пише нещо да се усмисли малко!!!

Manower
22.05.2008 17:45

От 10 километра си личи, че чорбар го е писал това! Да не говориме за история сега, а ?!

shapeshifter
22.05.2008 17:25

Браво! Кратко, ясно, точно и най-важното - реално!