Манчев отрече за ЦСКА

10:38
Манчев отрече за ЦСКА
Бившият футболист на ЦСКА Владо Манчев отрече появилите се новини в информационните бюлетини, че ще се завърне в клуба. След като досегашният му отбор Валядолид отказа поднови договора му, в българската преса веднага се заговори за завръщането му в редиците на новия шампион.

С оглед участието на "армейците" в предварителните кръгове на Шампионската Лига и евентуалното им влизане в групите на УЕФА се очакваше нападателят да приеме. За успешното финализиране на сделката трябваше да помогне и неговия мениджър Лъчезар Танев, който също е тясно свързан с "червените", където игра преди години.

Желанието на играча е да си намери отбор в чужбина, но ако някой ден се завърне в България, то разбира се би играл единствено за ЦСКА. Манчев ще бъде в София през уикенда и ще се срещне с част от бившите си съотборници по време на тържествата отбелязващи 60-годишния юбилей на клуба. Именно тогава се очаква да бъдат проведени по-сериозни разговори между Александър Томов и футболиста в присъствието на Лъчо Танев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация